IFK Värnamo vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Inte oväntat är Malmö FF stora favoriter när man besöker nykomlingen IFK Värnamo. Smålänningarna har lyckats knipa en poäng på de tre inledande matcherna i Allsvenskan medans MFF tagit 7 poäng. Det ska krävas något extra om hemmalaget ska lyckas störa giganterna denna torsdag.

Våra tips

Statistik och fakta för IFK Värnamo vs Malmö FF i Allsvenskan

  • IFK Värnamo har gjort mål i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • IFK Värnamo har inte vunnit de senaste 7 matcherna i rad
  • IFK Värnamo har förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • IFK Värnamo har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
  • IFK Värnamo har inte släppt in i 5 av de senaste 6 hemmamatcherna
  • Malmö FF har inte förlorat 16 av sina senaste 18 matcher
  • Malmö FF har vunnit 8 av sina senaste 9 matcher

 

Form: IFK Värnamo mot Malmö FF

IFK Värnamo kämpar på.

Det har inte varit någon pangstart på säsongen för nykomlingen. Förlust mot IFK Göteborg (2-1) samt Elfsborg (4-1). Man fick dock med sig en poäng med mersmak i hemmapremiären mot Sirius, då matchen slutade 0-0. Vi tror den negativa formen för IFK Värnamo håller i då laget inte ska kunna mätas med Malmö i dagsläget.

Malmö FF fortsätter att plocka poäng.

Malmö FF hoppas att den goda formen håller i sig och siktar på att förlänga den obesegrade trenden. I premiären slog man Kalmar FF på bortagräs med 1-0. Det följdes upp av en 1-1 match hemma mot Elfsborg för att sedan bjuda på en fin insats när AIK krossades på stadion med hela 3-0.

IFK Värnamo vs Malmö FF Matchhistorik

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer IFK Värnamo och Malmö FF för närvarande i sex poäng och nio placeringar. Vi tror stenhårt på att MFF tar 3 nya poäng och fortsätter avancera i toppen av tabellen. Som stor outsider i matchen ser det på förhand tufft ut, men hemma på Finnvedsvallen kan allt hända och det är där laget ska ta sina poäng.

Skytteligan

Marcus Antonsson gjorde tröstmålet senast och är den spelare som Malmö bör hålla extra koll på. Hos MFF visar Isaac Kiese Thelin klass på topp med 3 mål på 3 matcher så här långt men det kommer garanterat bli många fler den här säsongen.