Inter vs Salernitana: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när Inter möter Salernitana för en match i Serie A kommande fredag. Inter har för närvarande plats 3 i tabellen med 55 poäng efter 26 spelade matcher. Med 26 omgångar bakom sig har Salernitana lyckats samla ihop 15 poäng och ligger på plats 20 i Serie A. Både Inter och Salernitana har varit besvikna över resultaten den senaste tiden i Serie A. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Inter vs Salernitana i Serie A

  • Inter har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Inter har inte vunnit de senaste 5 matcherna i rad
  • Inter har inte gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
  • Inter har förlorat 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
  • Salernitana har släppt in i de senaste 19 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 17 av 19 av deras senaste matcher
  • I de senaste 5 matcherna i rad Salernitana har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Salernitana har spelat oavgjort de senaste 4 matcherna i rad
  • Salernitana har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad

 

Form: Inter mot Salernitana

Inter hoppas få stopp på lidandet

Inter hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. De har förlorat 3 av sina 4 senaste hemmamatcher och har 0-0 mot Genoa som sitt senaste resultat. Innan dess blev det förlust med 0-2 hemma mot Sassuolo och samma resultat blev det när Liverpool kom till Milano.

Salernitana lite på gång – men behöver börja vinna

Salernitana har kryssat fyra raka matcher, men behöver börja vinna för att kunna hoppas om förnyat kontrakt i Serie A. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Salernitana på jakt efter en vinst igen. Mot Genoa fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (1-1), innan de återigen fick dela på poängen mot AC Milan i en match som slutade 2-2. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 1-1 mot Bologna.

I denna match rekommenderar vi spel på oavgjort till 7.50 gånger pengarna.

Inter vs Salernitana Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 17 december 2021, och Inter gick därifrån med en 5-0-seger. Inter går in i matchen mot Salernitana med 1-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Inter och Salernitana för närvarande i 40 poäng och 17 placeringar. Inter kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana kommande fredag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Inter och Salernitana kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar efter målskyttar i Inter så är det just nu bara Edin Dzeko som har gjort något. 2 mål på 6 matcher står han på.

Salernitana kommer att hoppas att Federico Bonazzoli hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.