Jerv vs Sandefjord: Bästa oddsen och matchtipsen

Jerv tar sig an Sandefjord för en spännande match i Eliteserien kommande lördag på J. J. Ugland Stadion Levermyr. På plats 15 i Eliteserien ligger just nu Jerv som samlat ihop elva poäng efter deras 13 spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig Sandefjord på plats 11 efter 13 spelade matcher. Vi tycker Jerv har visat på slutet att laget inte ska vara någon slagpåse. Det här är en match man ska ha god chans till 3 poäng och lägg till att gästerna hade en tuff match veckan som släpade efter. Vi kör etta men fega varianten med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Våra tips

Statistik och fakta för Jerv vs Sandefjord i Eliteserien

  • I 5 av de senaste 6 matcherna Jerv har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Jerv har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Jerv har gjort mål i 9 av de senaste 11 hemmamatcherna
  • Jerv har gjort mål på de senaste 6 matcherna
  • Jerv har inte vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • Sandefjord har släppt in i 24 av de senaste 26 bortamatcherna
  • Sandefjord har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Sandefjord har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Sandefjord har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sandefjord har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna

Form: Jerv mot Sandefjord

Jerv hoppas på en nystart.

Jerv har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 1-0-vinst mot FK Haugesund innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Molde. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Rosenborg visade sig vara för starka och resultatet 3-2 innebar förlust för Jerv.

Sandefjord håller målet i sikte.

Sandefjord har varit mediokra i sina senaste tre matcher och har inte lyckats ta hem någon vinst. Mot Tromsö lyckades de ta hem en poäng i en match som slutade 2-2, tätt följt av en förlust mot Sarpsborg 08 med 4-3. Senast lyckades de dock återigen ta hem en poäng i en match som slutade 2-2 mot Aalesund.

Jerv vs Sandefjord Matchhistorik

Tabellställningar i Eliteserien

Enligt Eliteserien tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande tre poäng och fyra platser. Den här omgången 14 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Jerv och Sandefjord slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande lördag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Felix Schroeter. Han är toppskytt för Jerv, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i fyra av deras 6 senaste matcher.

Sandefjord kommer att hoppas att Mohamed Ofkir hittar nätet igen. Han står på sju mål den här säsongen och gjorde mål i fyra av deras 6 senaste matcher.