Juventus vs Udinese bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Juventus förbereder sig för att möta Udinese i Serie A. På plats 5 i Serie A ligger just nu Juventus som samlat ihop 38 poäng efter deras 21 spelade matcher. Med 20 poäng befinner sig Udinese på plats 14 efter 21 spelade matcher. Juventus går in i matchen mot Udinese på lördag i hopp om att slå sina motståndare i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Juventus vs Udinese i Serie A

 • Juventus har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna
 • Juventus har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste hemmamatcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Juventus har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Juventus har vunnit 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
 • Udinese har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
 • Udinese har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Udinese har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste bortamatcher
 • Juventus har inte förlorat 19 av de 21 senaste matcherna mot Udinese
 • Juventus har gjort mål i de senaste 12 matcherna mot Udinese i rad
 • Juventus har vunnit 11 av de 13 senaste hemmamatcherna mot Udinese
 • I 9 av de senaste 11 matcherna Juventus har spelat mot Udinese har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 6 av Juventuss matcher mot Udinese var antalet mål över 2.5

Form: Juventus mot Udinese

Juventus fortsätter att plocka poäng.

Juventus hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Juventus ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Cagliari med siffrorna 2-0. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot SSC Napoli. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Roma med 4-3.

Udinese njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Udinese de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Udinese kommer till matchen på jakt efter att ta sig tillbaka till vinstkolumnen. Man tog två raka 4-0 segrar mot Crotone och Cagliari, innan man senast förlorade mot Atalanta med 6-2.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Juventus ha goda chanser att vinna mot Udinese.

Juventus vs Udinese Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 22 augusti 2021. Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 22 augusti 2021. 7 gånger i den senaste 10 matcher mellan Juventus och Udinese blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Udinese inte kommer att ha någon att ta sig förbi Juventus i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Juventus, som nu är nummer 5 med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Beto när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Udinese. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Juventus är Alvaro Morata spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.