Leeds vs Chelsea: Bästa oddsen och matchtipsen

Leeds tar sig an Chelsea för en spännande match i Premier League kommande söndag på Elland Road.Med 4 poäng de första 2 matcherna har det varit en acceptabel början på den nya säsongen för hemmalaget.Även Chelsea har tagit 4 poäng så här långt vilket får ses som godkänt.Vi tror inte på någon överraskning här och spelar lite fegt på bortasegern till ett halvtråkigt odds.

Statistik och fakta för Leeds vs Chelsea i Premier League

 • Leeds United har släppt in i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Leeds United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leeds United har släppt in i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Leeds United har inte förlorat 8 av sina senaste 9 matcher
 • Leeds United har gjort mål i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Chelsea har gjort mål i 31 av de senaste 33 matcherna
 • Chelsea har gjort mål i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Chelsea har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Chelsea har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Chelsea har släppt in i 6 av de senaste 8 bortamatcherna
 • I de senaste 7 av Leeds Uniteds hemmamatcher mot Chelsea var antalet mål under 3.5
 • Leeds United har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Chelsea
 • I 6 av de senaste 7 av Leeds Uniteds hemmamatcher mot Chelsea var antalet mål under 2.5
 • Leeds United har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Chelsea
 • Leeds United har inte förlorat 5 av de 6 senaste hemmamatcherna mot Chelsea

Form: Leeds mot Chelsea

Leeds fortsätter trumma på.

Leeds ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-2 och 2-1 mot Brentford respektive Wolverhampton. Vinstsviten stoppades dock sedan av Southampton, som fick med sig ett 2-2-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Chelsea är svåra att bryta ner.

Chelsea ser också ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-1 och 0-1 mot Watford respektive Everton. Vinstsviten stoppades dock sedan av Tottenham, som fick med sig ett 2-2-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Leeds vs Chelsea Matchhistorik

11 Mai 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Chelsea därifrån med en vinst i matchen som slutade 3-0.Leeds tar sig an Chelsea med 1-3-6 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.fyra gånger i den senaste tio matcher mellan Leeds och Chelsea blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fyra gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Leeds och Chelsea för närvarande i noll poäng och ett placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Leeds på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Leeds är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Leeds och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Rodrigo är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Leeds kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Chelsea ställa hoppet till Raheem Sterling på topp.

Senaste lagnyheter

Leeds kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Chelsea den kommande söndag.

Joe Gelhardt, Patrick Bamford, Liam Cooper, Junior Firpo, Luke Ayling och Stuart Dallas finns bland de sex spelarna som saknas för Leeds kommande söndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Marcos Alonso och Mateo Kovacic.