Leicester vs Manchester United bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Manchester United möter Leicester i Premier League kommande lördag. Leicester är placerade på plats 13 i Premier League med åtta poäng efter sju spelade omgångar. Manchester United ligger på plats fyra i tabellen med 14 poäng efter sju spelade matcher. Två förluster på de sex senaste matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Leicester. Det skulle vara en riktig skräll om de besegrar The Red Devils.

Våra tips

Statistik och fakta för Leicester vs Manchester United

  • Leicester vann inte de senaste fyra matcherna i rad;
  • Leicester nätade i 20 av de senaste 22 matcherna;
  • Leicester släppte in i 14 av de senaste 16 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Leicesters senaste nio av elva matcher.
  • Manchester United är obesegrade de senaste 29 matcherna i rad på bortaplan;
  • Manchester United har vunnit i fyra av de senaste fem matcherna på bortaplan;
  • Manchester United nätade i 16 av de senaste 18 matcherna;
  • Manchester United släppte in i 14 av de senaste 16 matcherna.

Form: Leicester mot Manchester United

Leicester hoppas på en nystart

Stämningen i The Foxes är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Den första av de tre senaste matcherna för Leicester slutade 2-2 mot Burnley följt av en 1-0 förlust mot Legia Warszawa i Europa League. Den senaste matchen slutade med en 2-2 mot Crystal Palace.

Manchester United hoppas på tre poäng

Manchester United hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Den första av de tre senaste matcherna för Manchester United förlorade 1-0 till Aston Villa följt av en 2-1 vinst mot Villarreal i Champions League. Den senaste matchen slutade med en 1-1 mot Everton.

Manchester är det betydligt bättre laget även om resultaten har sviktat lite. 1.96 i odds på en Manchestervinst är ett för bra odds för att inte slå till.

Leicester vs Manchester United Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Leicester och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1, deras första vinst mot United någonsin. Leicester tar sig an Manchester United med 1-2-7 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de senaste tio matcherna mellan Leicester och Manchester United var över 2,5 mål ett vinnande spel sex gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer det sex poäng och nio placeringar mellan Leicester och Manchester United. The Red Devils kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från The Foxes kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att The Foxes är outsiders i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan ser vi verkligen fram emot att få reda på hur matchen mellan Leicester och Manchester United kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på superstjärnan Cristiano Ronaldo som har gjort fem mål på de senaste sex matcherna, även om han inte satte dit någon senast. 

Med fyra mål på de fyra senaste matcherna för Leicester är Jamie Vardy spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.