Mallorca vs Real Madrid: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Real Madrid förbereder sig för att möta Mallorca i La Liga. Med 26 poäng efter 27 spelade matcher ligger Mallorca på plats 16 i La Liga. Real Madrid försöker dock komma ikapp, och har just nu 63 poäng från 27 spelade matcher vilket placerar dem på plats 1 i tabellen inför deras kommande möte. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Mallorca. Det ska mycket till för att de ska slå Real Madrid.

Våra tips

Statistik och fakta för Mallorca vs Real Madrid i La Liga

 • Mallorca har släppt in i de senaste 13 matcherna i rad
 • Mallorca har förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Mallorca har inte vunnit de senaste 4 matcherna i rad
 • Real Madrid har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Real Madrid har gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Mallorca har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna mot Real Madrid
 • Mallorca har inte vunnit 15 av de 17 senaste matcherna mot Real Madrid
 • Mallorca har förlorat 9 av de 11 senaste matcherna mot Real Madrid
 • I 8 av de senaste 10 av Mallorcas hemmamatcher mot Real Madrid var antalet mål under 3.5
 • I 5 av de senaste 7 av Mallorcas matcher mot Real Madrid var antalet mål över 2.5

Form: Mallorca mot Real Madrid

Mallorca har stora problem

Mallorca hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Mallorca har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Valencia, innan Real Sociedad besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Celta Vigo tog hem en seger med 4-3.

Real Madrid fortsätter vinna.

Real Madrid hoppas att den goda formen håller i sig. Real Madrid har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-1-vinst mot Rayo Vallecano. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Real Sociedad med 4-1 innan de i förra matchen besegrade PSG med 3-1.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Mallorca här. Att välja Real Madrid till odds 1.57 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Mallorca vs Real Madrid Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Real Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 6-1. Mallorca går in i matchen mot Real Madrid med 1-1-8 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Mallorca och Real Madrid kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Tabellställningen av La Liga visar att Mallorca och Real Madrid ligger 37 poäng och 15 platser ifrån varandra för tillfället. Real Madrid kommer säkert att försöka ta alla tre poängen på måndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Mallorca är outsider i den här sammandrabbningen kommer Mallorca definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Mallorca och Real Madrid kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Salva Sevilla. Han är toppskytt för Mallorca, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Real Madrid kommer att hoppas att Karim Benzema hittar nätet igen. Han står på 20 mål den här säsongen och gjorde 6 mål i de senaste 4 matcherna.