Malmö FF vs Örebro bästa odds och matchtips

En hemmaseger för Malmö FF verkar ganska säker kommande lördag mot Örebro på Eleda Stadion även om formen inte är så bra. Med 38 poäng efter 20 matcher är Malmö FF på plats nummer tre i Allsvenskan. Örebro spelar ikapp med 16 poäng på 20 matcher på plats 15 inför deras kommande möte. Både Malmö FF och Örebro har varit besvikna den senaste tiden i Allsvenskan. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare en besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Malmö FF VS. Örebro.

  • Malmö FF vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Malmö FF är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Malmö FF nätade i 41 av de senaste 43 matcher;
  • Malmö FF nätade de senaste 14 matcherna i rad hemma.
  • Örebro har förlorat de senaste 3 matcherna i rad;
  • Örebro vann inte de senaste 6 matcherna i rad;
  • Örebro har förlorat de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Örebro har förlorat i 4 av de senaste 5 matcher.

Form: Malmö FF mot Örebro

Malmö ute efter ett trendbrott

Malmö FF går in i matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste har Malmö FF förlorat med 3-0 mot Juventus i Champions League, något de följde upp med en oavgjord match (1-1) mot Djurgården, och senast en seger mot Elfsborg med 1-0.

Kan Örebro fortsätta den positiva trenden?

Resultaten har varit under all kritik för Örebro på senare tid och nu behöver de verkligen få med sig något för att vända trenden. I de tre senaste matcherna för Örebro förlorade med 3-0 förlust mot Varbergs BoIS FC och slutligen och 3-0 mot IFK Norrköping. I sin senaste match lyckade de dock vända trenden med en 2-0 vinst mot Östersunds FK.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Malmö FF ha goda chanser att dominera mot Örebro.

Malmö FF vs. Örebro matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra kom Malmö därifrån med 3 poäng och resultatet var 2-1. Malmö FF går in i matchen mot Örebro med 8-0-2 från deras senaste tio matcher i Allsvenskan. Under de senaste tio gångerna lagen har möts var över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 22 poäng. Även om Örebro inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Malmö FF i närtid, kommer gästerna säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Malmö FF, som nu är nummer är trea med 38 poäng, kommer att göra sitt bästa för att fortsätta klättra mot förstaplatsen. Hur som helst så är detta en mycket bra match att satsa på. Det finns många intressanta odds!

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Antonio-Mirko Colak. Han är toppskytt för Malmö FF, för närvarande på nio mål under hela säsongen. På senaste tiden har han dock bara mäktat med ett mål på de senaste sex matcherna.

Örebro kommer att hoppas att Dennis Collander hittar nätet igen. Han gjort två mål under säsongen men inte riktigt fått till det den senaste tiden. Kanske kan Deniz Hummet fortsätta målgörandet..