Norrby vs Falkenbergs FF bästa odds och matchtips

Norrby verkar vara i god form när de tar emot Falkenbergs FF i omgång 29 av Superettan. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Norrby är placerade på plats 4 i Superettan med 42 poäng efter 28 spelade omgångar. Falkenbergs FF ligger på plats 16 i tabellen med 25 poäng efter 28 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norrby. De skulle dock kunna skrälla mot Falkenbergs FF.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs Falkenbergs FF i Superettan.

  • Norrby vann inte de senaste 7 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Norrbys senaste 4 av 6 matcherna;
  • Norrby nätade i 7 av de senaste 9 matcherna;
  • Norrby släppte in i 7 av de senaste 9 matcherna.
  • Falkenbergs FF vann inte de senaste 5 matcherna i rad;
  • Falkenbergs FF vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Falkenbergs FF släppte in i 24 av de senaste 26 matcherna;
  • Falkenbergs FF nätade i 13 av de senaste 15 matcherna.

Form: Norrby mot Falkenbergs FF

Norrby fortsätter att se bleka ut

Norrby tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Norrby har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Östers IF, sen plockades tre viktiga poäng i en 4-1 vinst mot GAIS. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 4-1 förlust mot GIF Sundsvall i den senaste matchen.

Det är tungt för Falkenbergs FF

Stämningen i Falkenbergs FF är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man har bara lyckats ta en poäng den senaste tiden i en 1-1 match mot Sundsvall. Innan dess förlorade man med 3-2 mot Varberg och senast blev det ytterligare en förlust mot Eskilstuna.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Norrby vs Falkenbergs FF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Norrby & Falkenbergs FF spelades 1 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Norrby tar sig an Falkenbergs FF med 1-3-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan. De senaste matcherna mellan Norrby och Falkenbergs FF har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 17 poäng. Även om Falkenbergs FF inte kommer att ha någon att ta sig förbi Norrby i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Norrby, som nu är nummer 4 med 42 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Kwame Kizito när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Falkenbergs FF. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu. 

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Norrby är Robin Strömberg spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.