Norrby vs IK Brage: Bästa oddsen och matchtipsen

Norrby ska försöka bryta sin usla trend hemma på Borås Arena denna tisdag. Tre raka förluster och laget får se upp i den nedre delen av Superettan.Med 18 poäng efter 17 spelade matcher ligger Norrby på plats 12. IK Brage har varit stabila den här säsongen och ligger på en imponerande andraplats.Norrby är omskakade efter flera raka förluster och nu är det verkligen dags att ta tag i spelet och gå ut med en annan attityd. Vi förväntar oss en del mål här.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs IK Brage i Superettan

 • I 7 av de senaste 9 matcherna Norrby har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norrby har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna
 • Norrby har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Norrby har inte vunnit 8 av sina senaste 10 matcher
 • Norrby har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • I 8 av de senaste 9 bortamatcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IK Brage har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
 • IK Brage har släppt in i 15 av de senaste 17 bortamatcherna
 • IK Brage har inte förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
 • I 7 av de senaste 9 matcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 6 matcherna i rad Norrby har spelat mot IK Brage har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 4 av Norrbys matcher mot IK Brage var antalet mål över 2.5
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Norrby har spelat mot IK Brage har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 av Norrbys hemmamatcher mot IK Brage var antalet mål över 3.5
 • Norrby har gjort mål i 8 av de senaste 9 matcherna mot IK Brage

Form: Norrby mot IK Brage

Norrby har hamnat på hal is igen.

Resultaten har varit under all kritik för Norrby på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden.Norrby har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 5-2 mot Brommapojkarna, innan Trelleborgs FF besegrade dem med 2-3. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Dalkurd FF tog hem en seger med 2-1.

IK Brage fortsätter att plocka poäng.

IK Brage kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Halmstads BK fick de lämna matchen tomhänta efter en 1-2-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Örebro med 1-3. De byggde på den positiva trenden genom en 1-0-seger mot Östersund i sin senaste match.

Norrby vs IK Brage Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann IK Brage och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1.Norrby tar sig an IK Brage med 3-2-4 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.Över 2,5 mål var ett vinnande spel sex gånger i de senaste nio matcher mellan Norrby och IK Brage. Båda lagen gör mål gav utdelning sju gånger i dessa nio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Norrby inte kommer att ha en möjlighet att komma över IK Brage i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. IK Brage, som nu ligger på två med 32 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Anton Wede. Han är den spelaren i Norrby som är i bäst målform. Han har gjort fem mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter IK Brage.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Niklas Söderberg som de hoppas ska hitta nätet igen. Niklas Soederberg gjorde tre mål för IK Brage i de senaste 6 matcherna.