Norrby vs Örebro: Bästa oddsen och matchtipsen

Norrby drar fördel av hemmaplan när Örebro gästar i Superettan kommande måndag. Norrby ordnar 6 poäng efter sina 2 första matcher på den här säsongen. De kommer bli tuffa att möta i sin jakt på högsta poäng. Örebro går in i denna tredje omgång i Superettan med 3 poäng i bagaget och hoppas kunna dubbla detta i den kommande matchen.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs Örebro i Superettan

  • Norrby har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Norrby har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
  • Norrby har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
  • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Norrby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Örebro har inte vunnit de senaste 17 matcherna i rad
  • Örebro har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Örebro har förlorat 6 av sina senaste 8 matcher

 

Form: Norrby mot Örebro

Obesegrade Norrby

Norrby verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Man är obesegrad denna säsong efter vinster mot Dalkurd och Halmstad. Nu hoppas man kunna glädja hemmapubliken med ytterligare tre poäng.

Örebro kommer äntligen ur sin dåliga svit

Örebro hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Örebro har varit med om det mesta i sina två senaste matcher där man också lyckats plocka tre poäng. Man förlorade
öppningsomgången med 3-0 mot IK Brage. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Jönköping S. besegrades med 3-1.

Norrby har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.29 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.00.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 3 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Örebro kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Norrby som för närvarande ligger på plats nummer 4 med sex poäng i den kommande matchen kommande måndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Dijan Vukojevic har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Norrby kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Örebro. Gästerna hoppas säkerligen på att han gör fler mål. Med 3 mål i de senaste sex matcherna, har Jake Larsson ett väldigt högt målsnitt.