Norrby vs Skövde AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Norrby välkomnar Skövde AIK för en match i Superettan på Borås Arena kommande söndag. Nykomlingen Skövde gör det fortsatt bra och är med i toppen av tabellen fortfarande. Hemmalaget har dock varit en besvikelse och håller till på den nedre halvan. Svårtippat och vi väljer att gå för målspelet.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby vs Skövde AIK i Superettan

  • Norrby har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Norrby har gjort mål på de senaste 7 hemmamatcherna
  • Norrby har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Norrby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Norrby har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
  • Skövde AIK har gjort mål på de senaste 14 bortamatcherna
  • Skövde AIK har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
     

Form: Norrby mot Skövde AIK

Norrby är inne i en ok fas.

Norrby har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 0-0-match mot Örebro, sen plockades tre viktiga poäng i en 3-0 vinst mot Halmstads BK. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-2förlust mot Landskrona BoIS i den senaste matchen.

Skövde AIK har blandade resultat på slutet.

Skövde AIK har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Halmstads BK i en match som slutade 3-2.Västerås SK blev också för svåra och tog hem vinsten med 4-1, innan Skövde AIK lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 4-0 mot AFC Eskilstuna.

Norrby vs Skövde AIK Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Skövde AIK och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0.

Tabellställningar i Superettan

Skytteligan

När man tittar på marknaden efter målskyttar är det en bra idé att välja Jaheem Burke. Han är den spelaren i Norrby som är i bäst målform. Han har gjort tre mål i de senaste sex matcherna, och vill säkerligen göra fler när de möter Skövde AIK.

Gästerna kommer att ställa hoppet till målgöraren Yoann Fellrath som de hoppas ska hitta nätet igen. Yoann Fellrath gjorde fyra mål för Skövde AIK i de senaste 6 matcherna.