Nottingham Forest vs Aston Villa: Bästa oddsen och matchtipsen

Nottingham Forest drar fördel av hemmaplan när Aston Villa gästar i Premier League kommande måndag. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Nottingham Forest. Inte mycket som talar för att de varken ska störa Aston Villa här eller hålla sig kvar i ligan. Gerrards lag har vaknat något och bör ha goda chanser till att få med sig samtliga poäng från City Ground.

Statistik och fakta för Nottingham Forest vs Aston Villa i Premier League

 • Nottingham F. har gjort mål i 20 av de senaste 22 hemmamatcherna
 • Nottingham F. har förlorat de senaste 5 matcherna i rad
 • Nottingham F. har inte vunnit 10 av sina senaste 12 matcher
 • Nottingham F. har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Nottingham F. har förlorat de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • I 5 av de senaste 7 bortamatcherna Aston Villa har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Aston Villa har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Aston Villa har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Aston Villa har släppt in i 6 av de senaste 7 bortamatcherna
 • Aston Villa har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
   

Form: Nottingham Forest mot Aston Villa

Nottingham Forest har hamnat på hal is.

Resultaten har varit under all kritik för Nottingham Forest på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Nottingham F. har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-3 mot Bournemouth, innan Fulham besegrade dem med 2-3. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Leicester tog hem en seger med 4-0.

Svårslagna Aston Villa satsar på seger.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Aston Villa eftersom de håller sin nivå. Aston Villa kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Manchester City. Efter det besegrade de Southampton med 1-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Leeds som slutade 0-0.

Nottingham Forest vs Aston Villa Matchhistorik

Tabellställningar i Premier League

Skytteligan

Brennan Johnson är en av spelarna i Nottingham Forest som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort två mål denna säsong. Aston Villa ställer hoppet till Ollie Watkins som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.

Senaste lagnyheter

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Nottingham Forest, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Moussa Niakhaté och Omar Richards finns bland de två spelarna som saknas för Nottingham Forest på måndag.

Några av de sex som kommer att befinna sig på sidlinjen är Calum Chambers, Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara, Matty Cash och Diego Carlos.