• Skövde AIK har förlorade de senaste 3 borta matchernai rad utan att göra mål
  • Skövde AIK har förlorade de senaste 3 borta matcherna i Superettani rad utan att göra mål
  • Skövde AIK har förlorade 7 i de senaste 8 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål

Östersund vs Skövde AIK H2H

Skövde AIK fick ut det bästa mot Östersund i de senaste två mötena efter 1-0 och 5-1-segrar. Östersund går in i matchen mot Skövde AIK med 2-0-3 i ryggen från deras senaste fem möten. En win-rate på 40% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Superettan-matcherna mellan Östersund och Skövde AIK. Båda lagen gjorde mål fyra gånger i de senaste fem matcherna mellan Östersund och Skövde AIK.

Över 2.5 mål blev vinnare fyra gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Östersund gjorde ett snitt på 1.6 mål, medan Skövde AIK snittade 2.2 mål. Båda lagen göra mål gick in fyra gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Östersund’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Östersund vs Skövde AIK Preview

Östersund form

En svag period för Östersund som endast har en poäng att visa upp från deras tre senaste matcher. Först förlust med 4-1 mot Örebro, innan det blev oavgjort 0-0 mot Östers IF. De blev tomhänta återigen när Trelleborgs FF senast tog en 1-0-seger. Östersund tog fyra segrar i sina sex senaste Superettan-matcher på Östersund:s stadion. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde nio mål.

Skövde AIK form

Skövde AIK fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-2 av Örgryte, efter det vann IK Brage med 2-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot Helsingborg, som vann med 1-3. Skövde AIK har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in tio och gjorde tre mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Östersund tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på ett förluster under den här perioden. Skövde AIK vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade sex. Östersund har settfyra av sina 10 senaste matcher på Östersund:s stadion sluta över 2.5 mål. I fyra av de 10 senaste på bortaplan för Skövde AIK gick matchen över 2.5 mål.

Senaste lagnyheter

Östersund har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Skövde AIK har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan.