Östersund vs Utsiktens BK: Bästa oddsen och matchtipsen

Nykomlingen Utsiktens BK radar upp imponerande insatser och hakar sig fast i övre halvan av tabellen. För Östersunds del är det raka motsatsen. Det ser otroligt svagt ut just nu och frågan är om inte laget ryker direkt denna säsong. Med tanke på senaste insatserna blir valet relativt enkelt för oss. Vi plockar tvåan på göteborgslaget till ett godkänt odds. Harmoni och spelglädjen som finns väger tungt. Hopplösheten i ÖFK är jobbig att se på nu.

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund vs Utsiktens BK i Superettan

  • Östersund har inte vunnit 34 av sina senaste 36 matcher
  • Östersund har släppt in i 34 av de senaste 36 matcherna
  • Östersund har inte vunnit 14 av sina senaste 16 hemmamatcher
  • Östersund har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • Östersund har förlorat 6 av sina senaste 7 matcher
  • Utsiktens BK har gjort mål i 23 av de senaste 25 matcherna
  • Utsiktens BK har gjort mål i 10 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Utsiktens BK har inte förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • Utsiktens BK har vunnit 3 av sina senaste 4 bortamatcher
  • Utsiktens BK har inte förlorat 3 av sina senaste 4 bortamatcher

Form: Östersund mot Utsiktens BK

Östersund fortsätter på en väldigt dålig svit.

Bara ett enda poäng har Östersund lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 0-0 mot Örgryte, innan de blev besegrade av AFC Eskilstuna med 4-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Norrby vann med 2-0.

Svårslagna Utsiktens BK

Utsiktens BK ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Norrby med siffrorna 0-2. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Skövde AIK. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade IK Brage med 1-0.

Östersund vs Utsiktens BK Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Östersund med sig 3 poäng därifrån i en 5-1-seger. Östersund har två övertygande segrar i bagaget från lagens möten i Superettan. Här tror vi dock det tar stopp.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Östersund inte kommer att ha en möjlighet att komma över Utsiktens BK i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Utsiktens BK, som nu ligger på tre med 20 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Cesar Weilid en av spelarna från Östersund som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Utsiktens BK Erik Westermark på listan över 2 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.