Real Betis vs Celta Vigo bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Real Betis förbereder sig för att möta Celta Vigo i La Liga. På plats nummer 3 i La Liga har Real Betis spelat ihop 33 poäng efter 18 matcher. Med 20 poäng befinner sig Celta Vigo på plats 14 i tabellen med 18 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Real Betis. De skulle dock kunna skrälla mot Celta Vigo.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Celta Vigo i La Liga

 • Real Betis har gjort mål i de senaste 9 matcherna i rad
 • Real Betis har vinst 7 av 9 av deras senaste matcher
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Celta Vigo har inte förlorat 12 av 14 av deras senaste bortamatcher
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Celta Vigo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Celta Vigo har gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Celta Vigo har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Real Betis har gjort mål i de senaste 18 matcherna mot Celta Vigo i rad
 • I 12 av de senaste 14 matcherna Real Betis har spelat mot Celta Vigo har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har inte förlorat 11 av de 12 senaste matcherna mot Celta Vigo
 • I 10 av de senaste 12 Real Betis hemmamatcher mot Celta Vigo var antalet av mål under 3.5
 • I de senaste 5 Real Betis hemmamatcher mot Celta Vigo var antalet av mål över 2.5

Form: Real Betis mot Celta Vigo

Real Betis letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Real Betis eftersom de håller sin nivå. Real Betis har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 4-0-vinst mot Real Sociedad innan det blev oavgjort efter resultatet 2-2 mot CF Talavera de la Reina. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Athletic Bilbao visade sig vara för starka och resultatet 3-2 innebar förlust för Real Betis.

Celta Vigo fortsätter trumma på

Celta Vigo hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Celta Vigo kommer till matchen med tre raka utan förlust där man tagit två segrar mot Andorra och Espanyol. Innan dess spelade man 0-0 mot Mallorca.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Real Betis kommer att få det första genombrottet.

Real Betis vs Celta Vigo Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Real Betis mot Celta Vigo var ett La Liga-möte så sent som 22 maj 2021 och vi såg då Real Betis ta en 3-2-vinst. Real Betis tar sig an Celta Vigo med 6-3-1 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 7 gånger i den senaste 10 matcher mellan Real Betis och Celta Vigo blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Real Betis och Celta Vigo för närvarande i 13 poäng och 11 placeringar. Real Betis kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Celta Vigo kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Celta Vigo är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Real Betis och Celta Vigo kommer att sluta.

Skytteligan

Juanmi är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Betis kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Celta Vigo ställa hoppet till Iago Aspas att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.