• Utsiktens BK har släppt in i 11 av de senaste 13 bortamatcherna i Superettan
  • Utsiktens BK har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna

Sandvikens IF vs Utsiktens BK H2H

Det är första gången på länge i Superettan-sammanhang som Sandvikens IF ska spela mot Utsiktens BK.

Över 2.5 mål gjordes i fem av Sandvikens IF’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

Sandvikens IF vs Utsiktens BK Preview

Sandvikens IF form

Sandvikens IF är ute efter att studsa tillbaka på vinnarspåret igen. I de tre senaste matcherna slog de först IK Oddevold med 2-0, innan det blev det seger mot Skövde AIK med 0-2. Segersviten tog slut senast mot Degerfors, som vann med 4-1 Sandvikens IF har tagit fyra poäng i deras sex matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett av dessa matcher med fyra mål mot tolv. Sandvikens IF har visat stark form hemma på Sandvikens IF:s stadion, med fem vinster på de sex senaste i Superettan. De nätade alltså elva gånger och släppte in fyra,

Utsiktens BK form

Utsiktens BK fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-1 av Varbergs BoIS FC, efter det vann Östersund med 1-0. Tredje raka förlusten kom sedan mot IK Oddevold, som vann med 2-3. Utsiktens BK tog sex poäng från sina sex matcher mot lag från den övre halvan av Superettan-tabellen. De vann ett, gjorde sex mål och släppte in åtta. Utsiktens BK har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Superettan. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in åtta och gjorde fem mål.

Nuvarande tabellen i Superettan

Sandvikens IF tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på fem förluster under den här perioden. Utsiktens BK vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Sandvikens IF lyckades hålla nollan i två av matcherna på Sandvikens IF:s stadion, höll Utsiktens BK tätt i två av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Sandvikens IF gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Utsiktens BK gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna.