Sirius vs Helsingborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Sirius tar sig an Helsingborg för en spännande match i Allsvenskan på söndag på Studenternas IP. Med 4 poäng de första 2 matcherna har det varit en acceptabel början på den nya säsongen för Sirius, som siktar på 3 poäng till den här gången. Helsingborg har inget att visa upp från de första matcherna i Allsvenskan så när omgång 3 startar kommer de gå ut starkt.

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius vs Helsingborg i Allsvenskan

  • Sirius har inte förlorat 9 av sina senaste 10 matcher
  • Helsingborg har gjort mål på de senaste 15 bortamatcherna
  • I 10 av de senaste 11 bortamatcherna Helsingborg har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Helsingborg har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna
  • I de senaste 3 matcherna i rad Sirius har spelat mot Helsingborg har båda lagen gjort mål
  • Sirius har vunnit de senaste 3 matcherna mot Helsingborg i rad
  • I de senaste 3 av Siriuss matcher mot Helsingborg var antalet mål över 2.5
  • Sirius har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Helsingborg i rad
  • Sirius har inte förlorat de senaste 3 matcherna mot Helsingborg i rad

Form: Sirius mot Helsingborg

Sirius är inne i ett bra flow

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Sirius som hållit sin nivå. Sirius har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Man öppnade säsongen med en 2-1 vinst mot GIF Sundsvall och senast blev det en poäng mot Värnamo.

Helsingborg är desperata efter poäng

Resultaten har varit katastrofala för Helsingborg på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Man har inte lyckats ännu denna säsong och förlorade premiäromgången med 2-1 mot Hammarby. Senast förlorade man mot IFK Göteborg borta med 1-0.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Helsingborg är det självklart att satsa på Sirius till odds 2.12.

Sirius vs Helsingborg Matchhistorik

I senaste mötet mellan Sirius och Helsingborg lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1-vinst. Sirius går in i matchen mot Helsingborg med 3-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Sirius och Helsingborg för närvarande i fyra poäng och sju placeringar. Sirius kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Helsingborg kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Helsingborg är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sirius och Helsingborg kommer att sluta.

Skytteligan

Adam Staahl och Christian Kouakou har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Sirius kommer ställa hoppet till sina toppmålgörare återigen när de möter Helsingborg. Gästerna hoppas att Anthony van den Hurk fortsätter fylla på sitt målfacit. Han har dock inte nätat i årets upplaga av Allsvenskan ännu.