Skövde AIK vs IK Brage: Bästa oddsen och matchtipsen

Helt jämna odds på Södermalms IP när IK Brage gästar. Plats 4 mot plats 2 där det endast skiljer 1 poäng mellan lagen efter 13 omgångar. Svårtippat toppmöte där vi väljer att gå för ett målspel. BLGM – Båda lagen göra mål ska ha goda chanser att hitta hem här i en match mellan två lag som bjuder på offensiv fotboll och som har några vassa målskyttar!

Våra tips

Statistik och fakta för Skövde AIK vs IK Brage i Superettan

 • Skövde AIK har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
 • Skövde AIK har inte förlorat 16 av sina senaste 18 hemmamatcher
 • Skövde AIK har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Skövde AIK har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
 • Skövde AIK har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna
 • IK Brage har inte förlorat 12 av sina senaste 14 matcher
 • I 6 av de senaste 7 bortamatcherna IK Brage har spelat, har båda lagen gjort mål
 • IK Brage har gjort mål i 14 av de senaste 16 matcherna
 • IK Brage har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
 • IK Brage har inte förlorat 7 av sina senaste 8 bortamatcher
   

Form: Skövde AIK mot IK Brage

Skövde AIK fortsätter att plocka poäng.

Skövde AIK kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Västerås SK fick de lämna matchen tomhänta efter en 0-2-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Östers IF med 2-3. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Örgryte i sin senaste match.

IK Brage håller en stabil nivå.

Det har varit både högt och lågt för IK Brage den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Utsiktens BK fick de åka hem tomhänta med en 1-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 1-3-vinst mot Västerås SK. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot AFC Eskilstuna.

Skövde AIK vs IK Brage Matchhistorik

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande ett poäng och två platser. Den här omgången 14 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av kampanjen. Därför kan vi inte vänta på att se Skövde AIK och IK Brage slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning på lördag.

Skytteligan

Jack Cooper Love är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Skövde AIK kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer IK Brage ställa hoppet till Andre Reinholdsson att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.