Skövde AIK vs Landskrona BoIS: Bästa oddsen och matchtipsen

Skövde AIK drar fördel av hemmaplan när Landskrona BoIS gästar i Superettan kommande lördag. Skövde AIK fick vad de hoppades på i sin första match för säsongen. De säkrade 3 poäng i öppningsmatchen. Landskrona BoIS startade säsongen på sämsta sätt och hoppas att komma igen redan i nästa match.

Våra tips

Statistik och fakta för Skövde AIK vs Landskrona BoIS i Superettan

  • Skövde AIK har gjort mål i 45 av de senaste 47 hemmamatcherna
  • Skövde AIK har inte förlorat 23 av sina senaste 25 hemmamatcher
  • Skövde AIK har inte släppt in i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Landskrona BoIS har släppt in i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
  • Landskrona BoIS har inte vunnit 12 av sina senaste 13 bortamatcher
  • Landskrona BoIS har förlorat 4 av sina senaste 5 bortamatcher
  • I 3 av de senaste 4 matcherna Landskrona BoIS har spelat, har båda lagen gjort mål

 

Form: Skövde AIK mot Landskrona BoIS

Skövde AIK fortsätter glänsa

Skövde AIK fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Man tog en skön seger i en målrik match i öppningsomgången och vill säkerligen glädja hemmapubliken med ytterligare tre poäng.

Landskrona BoIS formkurva pekar nedåt

Landskrona BoIS tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Öppningsmatchen gick inte alls som de tänkt sig när de blev överkörda med 3-1 hemma. Nu hoppas de kunna vända trenden på bortaplan.

Skövde AIK har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.55 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.83.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 2 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Landskrona BoIS kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Skövde AIK som för närvarande ligger på plats nummer 4 med tre poäng i den kommande matchen på lördag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Det är fortfarande tidigt på säsongen i Superettan och både Skövde AIK och Landskrona BoIS letar efter att se vem som blir bäste målgörare. Vi har listat några spelare som vi förväntar oss ska prestera bra denna säsong från båda lagen.