Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo: Bästa oddsen och matchtipsen

Dags för match i Allsvenskan på Varberg Energi Arena denna söndag. Spännande bottenmöte där vi väljer bortalaget som ett väldigt intressant spel den här omgången. Varbergs BoIS FC är placerade på plats 13 i Allsvenskan med elva poäng efter elva spelade omgångar. IFK Värnamo ligger på plats 12 i tabellen med tolv poäng efter elva spelade matcher. Vi tycker att Värnamo visat klart mer på planen den här säsongen än vad poängen säger. Varberg i sin tur har varit en besvikelse och inte alls fått ordning på stabiliteten. Bra läge för tre viktiga poäng för bortalaget!

Våra tips

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo i Allsvenskan

 • Varbergs BoIS FC har inte vunnit 8 av sina senaste 9 matcher
 • Varbergs BoIS FC har släppt in på de senaste 7 matcherna
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Varbergs BoIS FC har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Varbergs BoIS FC har inte förlorat 7 av sina senaste 9 hemmamatcher
 • Varbergs BoIS FC har släppt in på de senaste 3 hemmamatcherna
 • IFK Värnamo har släppt in på de senaste 11 bortamatcherna
 • IFK Värnamo har förlorat 7 av sina senaste 9 bortamatcher
 • IFK Värnamo har inte vunnit 8 av sina senaste 9 bortamatcher
 • IFK Värnamo har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • IFK Värnamo har inte vunnit 5 av sina senaste 7 matcher
   

Form: Varbergs BoIS FC mot IFK Värnamo

Varbergs BoIS FC hoppas få stopp på lidandet

Varbergs BoIS FC har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Degerfors. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 4-0 mot Djurgården, och lyckades inte heller plocka poäng i en 4-1-förlust mot Elfsborg.

IFK Värnamo fortsätter att plocka poäng.

I sina tre senaste matcher vann IFK Värnamo först mot Helsingborg med 1-4 innan segertåget fortsatte mot Hammarby som gav slutresultatet 1-0. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot Kalmar FF med 1-0 och därmed bröt sin vinnartrend.

Varbergs BoIS FC vs IFK Värnamo Matchhistorik

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Varbergs BoIS FC och IFK Värnamo för närvarande i ett poäng och ett placeringar. IFK Värnamo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Varbergs BoIS FC på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Varbergs BoIS FC är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Varbergs BoIS FC och IFK Värnamo kommer att sluta.

Skytteligan

IFK Värnamo räknar med att Marcus Antonsson kommer att visa upp sitt bästa spel. Han toppar målskördarlistan för sitt lag med 4 mål hittills.

Robin Simovic är hemmalagets största hopp i anfallet och bjöd på en strut senast.