Vasalunds IF vs Akropolis IF bästa odds och matchtips

Vasalunds IF välkomnar Akropolis IF i omgång 22 av Superettan. Rankad på plats nummer 14 i Superettan har Vasalunds IF samlat 21 poäng på 21 spelade matcher. Med 21 poäng befinner Akropolis IF sig som nummer 15 efter 21 omgångar. Både Vasalunds IF och Akropolis IF kommer att vara mycket motiverade för att befästa sin position i mitten av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Vasalunds IF VS. Akropolis IF

  • Vasalunds IF släppte in mål bakåt i elva av sina senaste 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Vasalunds IFs senaste fyra av sex matcher;
  • Vasalunds IF nätade i fyra av de senaste sex matcherna;
  • Båda lagen gjorde mål i Vasalunds IFs senaste fyra av sex matcher.
  • Akropolis IF står utan seger på de senaste fyra matcherna;
  • Akropolis IF släppte in mål bakåt i elva av de senaste 13 matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Akropolis IFs senaste fem av sju matcher;
  • Akropolis IF nätade i sju av de senaste nio matcherna.

Form: Vasalunds IF mot Akropolis IF

Vasalunds IF har mer kapacitet att visa

De senaste matcherna har resultaten varit precis som förväntas av Vasalunds IF. I de tre senaste matcherna för Vasalunds IF slutade de 0-0 mot Norrby och följt med 2-1 förlust mot GIF Sundsvall och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-1 vinst mot AFC Eskilstuna.

Svajigt läge för Akropolis IF

Akropolis IF går in i matchen med några dåliga resultat i ryggen. I de tre senaste matcherna blev det oavgjort 3-3 mot Falkenbergs FF vilket följdes upp med en 3-1 förlust mot Örgryte och slutligen, i den senaste matchen förlorade man med 2-0 förlust mot Västerås SK.

Detta är en match som på pappret kan bli väldigt jämn. Men med de senaste prestationerna i åtanke är ett vinnarodds på Vasalunds IF på 2.33 ett bra val här.

Vasalunds IF VS. Akropolis IF – matchhistorik

Det senaste mötet mellan Vasalunds IF mot Akropolis IF var ett Superettan möte så sent som 12 Juni 2021 och vi såg Akropolis i en 3-2 seger. Akropolis och Vasalunds IF har bara mötts en gång i Superettan. Kan Akropolis hålla i trenden eller tar sig Vasalund tillbaka i matchen?

Tabellställningar i Superettan

De båda lagen står innan matchen på samma poäng. Båda lag är i behov av vinst för att ha ett hopp om att hålla sig kvar i Superettan. Det kommer säkert kämpas hårt för tre poäng från båda lagen nu på lördag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Alexander Abraham Andue. Han är toppskytt för Vasalunds IF, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. På de senaste sex matcherna har han dock bara gjort ett mål.

Akropolis IF hopp står till att Marcus Burman hittar nätet igen. Han har gjort sju mål under säsongen och hittade nätet två gånger i de senaste sex matcherna.