Wolves vs Chelsea bästa odds och matchtips

The Blues är favorittippade kommande söndag mot Wolves i Premier League. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Molineux Stadium. På plats 8 i Premier League ligger just nu Wolves som samlat ihop 24 poäng efter deras 17 spelade matcher. Med 37 poäng befinner sig Chelsea på plats 3 efter 17 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Wolves. De skulle dock kunna skrälla mot The Blues.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Chelsea i Premier League

 • Wolves har släppte in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
 • Wolves har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Wolves har gjort inte mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Chelsea har gjort mål i 30 av de senaste 32 matcherna
 • Chelsea har inte förlorat 15 av 16 av deras senaste matcher
 • I de senaste 6 matcherna i rad Chelsea har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Chelsea har vunnit 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Chelsea har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 10 av de senaste 11 Wolves matcher mot Chelsea var antalet av mål under 3.5
 • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Wolves har spelat mot Chelsea har båda lagen gjort mål
 • Wolves har släppte in i 12 av de senaste 14 matcherna mot Chelsea
 • I de senaste 4 Wolves hemma matcher mot Chelsea var antalet av mål över 2.5
 • Wolves har gjort mål i de senaste 5 hemma matcherna mot Chelsea i rad

Form: Wolves mot Chelsea

Wolves är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Wolves eftersom de håller sin nivå. Wolves har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Liverpool i en match som slutade 1-0.Manchester City blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Wolves lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 1-0 mot Brighton.
 

The Blues hoppas kunna utöka poängen.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller The Blues eftersom de håller sin nivå. Man är obesegrad de senaste tre matcherna med oavgjorda resultat mot Zenit Petersburg och Everton. Dessutom lyckades man besegra Leeds med 3-2.
 

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. The Blues är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.64.

Wolves vs Chelsea Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0 match som spelades 27 januari 2021. Wolves går in i matchen mot Chelsea med 3-2-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. De senaste 10 matcherna mellan Wolves och Chelsea var över 2,5 mål ett vinnande spel 5 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Wolves och Chelsea för närvarande i 13 poäng och 5 placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Wolves kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Wolves är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Wolves och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Raul Jimenez en av spelarna från Wolves som förväntas göra mål snart igen. 

På samma sätt har Chelsea Mason Mount på listan över 4 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.