Varbergs BoIS FC vs Sirius: Bästa oddsen och matchtipsen

I Allsvenskan matchen på Varberg Energi Arena på måndag ser vi hemmalaget Varbergs BoIS FC göra upp om tre poäng med Sirius.

Varbergs BoIS FC är placerade som elva med två poäng efter två matcher matcher. Sirius håller positionen som tolv i ligan på två poäng.

Det blir ett otroligt krig om poängen här och visst bör gästerna kunna ta med sig alla hem till Uppsala.

Statistik och fakta för Varbergs BoIS FC vs Sirius i Allsvenskan

  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
  • I 12 av Varbergs BoIS FCs senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Varbergs BoIS FCs senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Varbergs BoIS FC har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Varbergs BoIS FC har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 10 av Siriuss senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av de senaste 7 bortamatcherna Sirius har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 5 av Siriuss senaste 6 matcher var antalet av mål över 3.5
  • Sirius har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Sirius har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna

Varbergs BoIS FC vs Sirius Preview

Varbergs BoIS FC form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Varbergs BoIS FC, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 3-0 mot AIK, följt av oavgjort 2-2 mot Mjällby. De fick med sig en poäng igen senast efter 0-0 mot Elfsborg. Varbergs BoIS FC löste endast en seger av sex försök så här långt på Varberg Energi Arena i Allsvenskan. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde sex och släppte in tio mål.

Sirius form

Sirius tog två poäng i sina tre senaste matcher. De inledde med förlust 3-2 mot Mjällby, för att sedan spela 1-1 mot IFK Norrköping. De säkrade en poäng i det senaste mötet efter 0-0 mot Djurgården. Sirius har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan. Man spelade oavgjort i tre och förlorade två, släppte in nio mål och gjorde fem.

Varbergs BoIS FC vs Sirius H2H

Deras senaste möte i Allsvenskan var en otrolig match som slutade 2-3. Ett ovanligt resultat vi inte skulle ha något emot att få se igen kommande måndag. Ett väldigt jämnt möte ser vi ut att ha framför oss med värdet på oavgjort resultat. Båda sidorna tog endast fyra vinster i sina senaste tio möten, medan inte mindre än tre matcher slutade med ett kryss. Bästa odds på oavgjort hos spelbolagen ligger på 3.30. I tre av de senaste sex matcher mellan Varbergs BoIS FC och Sirius gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste sex matcherna mellan lagen. Varbergs BoIS FC gjorde ett snitt på 1.5 mål, medan Sirius snittade 1.49 mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i fem av Varbergs BoIS FC’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av de senaste tio matcherna som Sirius spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.7 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Allsvenskan

Varbergs BoIS FC tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fem förluster under den här perioden. Sirius vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fem och förlorade tre. Varbergs BoIS FC tog två blygsamma vinster från sina tidigare 10 ligamatcher, medan Sirius lyckades vinna två gånger av 10 försök.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Varbergs BoIS FC bara gjort första målet i tre matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Sirius endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Allsvenskan visar att Varbergs BoIS FC ställer hoppet till en formstark Anton Liljenbaeck när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Karl Larson en av de mest avgörande spelarna i Sirius den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på måndag.