AC Milan vs Empoli: Bästa oddsen och matchtipsen

AC Milan vs Empoli Statistik

  • AC Milan har gjort mål på de senaste 23 matcherna
  • AC Milan har gjort mål i 28 av de senaste 30 matcherna i Serie A
  • AC Milan har inte förlorat 20 av sina senaste 22 hemmamatcher i Serie A
  • AC Milan har gjort mål på de senaste 13 hemmamatcherna
  • AC Milan har inte förlorat 14 av sina senaste 16 matcher i Serie A
  • I 12 av Empolis senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 12 av Empolis senaste 14 matcher i Serie A var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Empoli har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Empoli har spelat i Serie A, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av Empolis senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

AC Milan vs Empoli H2H

Senast lagen mötte varandra gick AC Milan av planen som 0-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Empoli, efter att man blivit uppläxade med 3-0 mot ett enastående AC Milan-lag. Spelbolagen har AC Milan att vinna denna match till bästa odds på 1.36. AC Milan har läst av Empoli perfekt på slutet då de vunnit 5 av sina senaste 6 matcher mot den kommande motståndaren. AC Milan gjorde minst ett mål i 13 av sina 14 senaste matcher i Serie A mot Empoli. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan AC Milan och Empoli. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.95.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. AC Milan gjorde i snitt 2.2 mål, medan Empoli snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av AC Milan’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.2 mål under den här perioden.

AC Milan vs Empoli Preview

AC Milan form

I de tre senaste matcherna såg vi AC Milan spela 1-1 mot Atalanta, innan man slog Lazio med 0-1, och Slavia Prague med 4-2. AC Milan gjorde 27 mål och släppte in 15 i sina senaste 13 matcher mot lag från den nedre halvan av Serie A. De samlade 29 poäng och nio segrar. AC Milan lyckades med en stark comeback då man tagit fyra vinster på de sex senaste hemmamatcherna i Serie A, där de även har två oavgjorda men ingen förlust. elva mål och fyra insläppta har laget med sig.

Empoli form

Empoli kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 1-1 mot Fiorentina, Sedan tog de tre poäng i en 2-3-seger mot Sassuolo. Tyvärr följdes det här upp med en 0-1-förlust mot Cagliari. Empoli har kämpat sig till noll vinster och ett poäng från sina senste sju matcher mot topp 6-lagen. De gjorde ett i dessa matcher, men släppte även in 20 mål. I de sex senaste bortamatcherna i Serie A, vann Empoli två, samtidigt som man även spelade två oavgjords. De fick utstå två defeats här med en målskillnad på sju mål insläppta och åtta gjorda.

Nuvarande tabellen i Serie A

AC Milan tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Empoli vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade tre. Målen flödar just nu för AC Milan på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Empoli i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

AC Milan har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Empoli endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Empoli spelat.

Även om han bara gjort två mål i sina sex senaste matcher för AC Milan, har Olivier Giroud varit viktig så här långt under säsongen med tolv mål totalt hittills. Motivationen bör vara på topp mot Empoli, och ser värd att plocka med på kupongen på söndag, beroende på din spelstrategi.

AC Milan har lite problem med frågetecken kring om hela fyra spelare kommer till start till matchen kommande söndag. Med tre spelare avstängda, måste AC Milan justera sin laguppställning, eftersom Alessandro Florenzi, Rafael Leao och Malick Thiaw får ta ledigt..

Davide Calabria, Fikayo Tomori, Tommaso Pobega och Pierre Kalulu finns bland de fyra spelarna som saknas för AC Milan kommande söndag.

Några av de två som kommer att befinna sig på sidlinjen är Francesco Caputo och Tyronne Ebuehi.