Albanien mot Spanien – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Albanien vs Spanien Statistik

  • I 10 av Albaniens senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Albaniens matcher, var antalet mål över 2.5
  • I de senaste 3 matcherna i rad Albanien har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Albanien har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
  • Albanien har gjort mål på de senaste 4 matcherna
  • Spanien har gjort mål i 21 av de senaste 23 matcherna i EM
  • Spanien har vunnit 11 av sina senaste 13 matcher
  • Spanien har inte förlorat 12 av sina senaste 13 matcher
  • Spanien har vann de senaste 3 matcherna på rad medan de gjort mer än 2.5 mål
  • I 3 av Spaniens senaste 4 matcher i EM var antalet av mål över 5.5

Albanien vs Spanien H2H

Det senaste mötet mellan Albanien och Spanien går tillbaka till 26 Machi 2022 när Spanien vann 2-1 på Duesseldorf Arena. Säkerligen är Spanien ute efter att göra samma sak igen. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Albanien tog noll wins i sina senaste tre matcher mot Spanien. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.50.

I ett av de senaste tre matcher mellan Albanien och Spanien gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Albanien gjorde ett snitt på 0.33 mål, medan Spanien snittade 2.34 mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sex av Albanien’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.6 mål under den här perioden.

Albanien vs Spanien Preview

Albanien form

Det har varit blandade resultat för Albanien i deras tre senaste matcher, då de först slog Azerbaijan med 3-1. Det följdes upp med en svag 2-1-förslust mot Italien, och innan det i mötet medKroatien fick man nöja sig med 2-2 oavgjort. Albanien vann två av de sex senaste landskamperna. I de resterande blev det en och en förluster, de gjorde elva mål och släppte in fyra..

Spanien form

Spanien är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Northern Ireland slog man med 5-1, efter det fick Kroatien känna på en 3-0-torsk. Italien var det senaste offret efter en 1-0-vinst för Spanien. Spanien har haft fina resultat på slutet med fyra vinster av sex landskamper, där man gjorde 16 mål, och släppte in elva. De spelade oavgjort noll och förlorade två.

Nuvarande tabellen i EM

Albanien tog samtliga tre poäng sju gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på två förluster under den här perioden. Spanien vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Det verkar som vi inte ska förvänta oss mål åt båda håll i det här mötet kommande måndag. Båda lagen göra mål hände endast två gånger i de 10 senaste ligamatcherna på hemmaplan för Albanien. Samma spel hände sju gånger av de 10 senaste bortamatcherna för Spanien.

Senaste lagnyheter

Qazim Laci hittade nätet två gånger i sina senaste sex EM-matcher för Albanien, som inte har något emot att han slår till igen kommande måndag. Punters kommer även titta på Mikel Oyarzabal som har en fin form med fyra mål på sina sex senaste EM-matcher för Spanien.