Almeria vs Deportivo Alaves: Bästa oddsen och matchtipsen

Under La Liga-drabbningen på Estadio Mediterráneo på fredag ser vi Almeria ta emot Deportivo Alaves.

Plcerade som 20 i tabellen har Almeria plockat sex poäng efter 21 matcher. På 23 poäng, är Deportivo Alaves rankade som tolv med 21 den här säsongen. Längst ner i tabellen har Almeria tagit sex poäng efter 21 omgångar, medan Deportivo Alaves har samlat ihop 23 poäng. Det placerar den senare på plats 12 i La Liga.

Både Almeria och Deportivo Alaves siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på fredag. Både Almeria och Deportivo Alaves kommer med gögsta motivation för att stärka positionerna i de nedre delarna av tabellen. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Almeria, som möter Deportivo Alaves i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Deportivo Alaves.

Almeria vs Deportivo Alaves Statistik

  • Almeria har inte vunnit de senaste 23 matcherna i rad i La Liga
  • Almeria har inte vunnit 24 av sina senaste 26 matcher
  • Almeria har inte vunnit de senaste 11 hemmamatcherna i rad i La Liga
  • I de senaste 3 Almerias hemmamatcher, var antalet mål under 0.5
  • I de senaste 3 Almerias hemmamatcher i La Liga, var antalet mål under 0.5
  • Deportivo Alaves har inte vunnit 29 av sina senaste 31 bortamatcher i La Liga
  • Deportivo Alaves har släppt in i 29 av de senaste 31 bortamatcherna i La Liga
  • I 17 av Deportivo Alavess senaste 19 matcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Deportivo Alavess senaste 11 bortamatcher i La Liga var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av Deportivo Alavess senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5

Almeria vs Deportivo Alaves Preview

Almeria form

I sina tre senaste matcher förlorade Almeria med 1-0 mot Osasuna, kryssade0-0 mot Girona, innan man åkte på förlust mot Real Madrid med 3-2. Almeria har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i La Liga på Estadio Mediterráneo. Ett facit på fyra oavgjorda och två förluster, där de släppte in åtta och gjorde fem mål.

Deportivo Alaves form

Resultaten har varit upp och ner för Deportivo Alaves, som vann mot Sevilla med 2-3. Det följdes upp med en tung förlust med 2-0 mot Athletic Bilbao och nu senast en 1-0-vinst mot Cadiz. Deportivo Alaves tog fem segrar och 17 poäng i tidigare fem mötena med lagen från botten sex i La Liga, de gjorde 13 mål samtidigt som de släppte in åtta. Deportivo Alaves har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i La Liga. Man spelade oavgjort i två och förlorade tre, släppte in tio mål och gjorde sex.

Almeria vs Deportivo Alaves H2H

Senast lagen mötte varandra gick Deportivo Alaves av planen som 1-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på fredag. Almeria går in i matchen mot Deportivo Alaves med 0-0-1 i ryggen från deras senaste ett möte. En win-rate på 0% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Deportivo Alaves har bara förlorat en av de 9 senaste matcherna mot Almeria. Deportivo Alaves gjorde minst ett mål i 9 av sina senaste 10 La Liga-matcher mot Almeria.

Över 2.5 mål gjordes i fem av Almeria’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i två av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Almeria vann inte någon av sina 10 senaste matcher på Estadio Mediterráneo i samtliga tävlingar inräknat, men lyckades iallafall spela oavgjort fem gånger. De fick utstå fem förluster under den här perioden. Deportivo Alaves vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, de kryssade tre och förlorade fyra. Deportivo Alaves vann och höll nollan två gånger i sina 10 senaste bortamatcher.

Senaste lagnyheter

Överraskande nog har Almeria bara gjort första målet i två matcher av de senaste tio matcherna. Deportivo Alaves har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Almeria kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Deportivo Alaves den på fredag. Marciano Sanca, Iddrissu Baba och Houboulang Mendes kan inte bli inkallade av Almerias manager, eftersom båda är avstängda.

Arnau Puigmal, Ibrahima Koné och Alejandro Pozo finns bland de tre spelarna som saknas för Almeria på fredag.

Jesus Owono och Abdelkabir Abqar har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Deportivo Alaves åker till sin nästa match.

Aleksandar Sedlar kommer inte att följa med Deportivo Alaves denna gång, då de måste rehabba en skada.