Arsenal vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

Allt ljus på Arsenal och Nottingham Forest, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts på lördag på Emirates Stadium i Premier League. Det var lite väl nära nedflyttning från Premier League förra säsongen, Nottingham Forest siktar på en klart starkare upplaga nu. De reser för att möta Arsenal på Emirates Stadium kommande lördag på premiärdagen.

Arsenal lyckades sluta som nummer 2 på 84 poäng förra säsongen. De möter Nottingham Forest, som i sin tur slutade 16 på 38 poäng i fjol.

Både Arsenal och Nottingham Forest siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Då både Arsenal och Nottingham Forest ser ut att starta säsongen på ett bra sätt, ser vi fram emot en intressant fight om de första poängen kommande lördag. Senast som Arsenal mötte Nottingham Forest, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst på lördag.

Arsenal vs Nottingham Forest Statistik

  • I de senaste 10 Arsenals hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • I 9 av Arsenals senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål över 3.5
  • Arsenal har gjort mål i 21 av de senaste 23 matcherna
  • I 6 av Arsenals senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål över 4.5
  • Arsenal har gjort mål i 11 av de senaste 12 hemmamatcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 21 av de senaste 23 bortamatcherna
  • Nottingham Forest har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Nottingham Forest har inte vunnit 13 av sina senaste 15 bortamatcher
  • I de senaste 5 Nottingham Forests matcher, var antalet mål under 3.5
  • Nottingham Forest har gjort mål i 9 av de senaste 10 matcherna

Arsenal vs Nottingham Forest Preview

Arsenal form

Arsenal har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Nottingham Forest gick de tomhänta i en 1-0-förlust, varefter de tog revansch i en 5-0-vinst mot Wolves. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot Manchester City. Arsenal tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Emirates Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in nio och gjorde 19 mål.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest går in i sin kommande match obesegrade i sina tre senaste, som började med 2-2-kryss mot Chelsea. De slog sedan Arsenal med 1-0, innan de delade på potten med Crystal Palace i en 1-1-historia. Nottingham Forest tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Premier League utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med tolv insläppta och sju mål framåt.

Arsenal vs Nottingham Forest H2H

Arsenal åkte på en smäll när Nottingham Forest plockade ner dem med 1-0 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 5-0-seger. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Arsenal tog tre wins i sina senaste sex matcher mot Nottingham Forest. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa två möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 6.50.

Över 2.5 mål gjordes i fyra av Arsenal’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på två mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Arsenal tog blygsamma sex segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev ett förluster. Nottingham Forest vann två av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fem av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Arsenal på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Nottingham Forest i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Arsenal har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Nottingham Forest har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 4 raka bortamatcher som Nottingham Forest spelat.

Eftersom Premier League-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Arsenal och Nottingham Forest den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.

Arsenal kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match kommande lördag. Det är ingen mening att Gabriel kommer till Arsenals omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus och Emile Smith Rowe finns bland de fyra spelarna som saknas för Arsenal kommande lördag.

Bland de åtta spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Ola Aina, Moussa Niakhate och Omar Richards.