Aston Villa vs Brentford: Bästa oddsen och matchtipsen

Aston Villa kommer att spela mot Brentford i omgång 13 av Premier League vid Villa Park på söndag. Steven Gerrard blev alltså sparkad efter senste förlusten mot Fulham. Osäkerhet i klubben just nu och vi får se om det kan bli ordning på laget framöver, men det kan ta sin lilla tid. Brentford bör ha goda chanser att sno minst en poäng från Villa Park.

Statistik och fakta för Aston Villa vs Brentford i Premier League

 • Aston Villa har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • Aston Villa har inte vunnit 7 av sina senaste 8 matcher
 • Aston Villa har gjort mål i 8 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • Aston Villa har inte förlorat 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • Aston Villa har släppt in i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
 • Brentford har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Brentford har inte vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Brentford har inte förlorat 7 av sina senaste 9 matcher
 • Brentford har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
 • Brentford har inte förlorat 5 av sina senaste 7 bortamatcher
   

Form: Aston Villa mot Brentford

Aston Villa måste börja om.

Aston Villa tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Bara ett enda poäng har Aston Villa lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Nottingham F., innan de blev besegrade av Chelsea med 0-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Fulham vann med 3-0.

Brentford tar chansen.

Det har varit både högt och lågt för Brentford den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Newcastle fick de åka hem tomhänta med en 5-1-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-0-vinst mot Brighton. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 0-0-match mot Chelsea.

Aston Villa vs Brentford Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Brentford och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1.

Tabellställningar i Premier League

Skytteligan

Ivan Toney är en av Premier Leagues hetaste anfallare just nu och den man bör titta extra på när man letar efter målskyttar.

Senaste lagnyheter

Aston Villa kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Brentford den kommande söndag. Det är ingen mening att Douglas Luiz kommer till Aston Villas omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Ludwig Augustinsson, Lucas Digne, Boubacar Kamara och Diego Carlos finns bland de fyra spelarna som saknas för Aston Villa på söndag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Aaron Hickey, Thomas Strakosha, Pontus Jansson och Christian Nörgaard.