Bologna vs Inter: Bästa oddsen och matchtipsen

Bologna välkomnar Inter kommande söndag i Serie A, med värden motiverad av möjligheten att täppa igen luckan i tabellen till gästerna i denna spännande match i 24 omgången.

Bologna rankar åtta med 32 poäng från 23 matcher matcher, medan besökarna Inter rankas två i tabellen på 47 poäng. En plats bakom ligaledarna finns Inter med 47 poäng efter 23 omgångar, medan Bologna har plockat 32 poäng och rankas som nummer 8 i ligan.

Både Bologna och Inter siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag.

Statistik och fakta för Bologna vs Inter i Serie A

  • I de senaste 11 Bolognas matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 14 av Bolognas senaste 15 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Bologna har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
  • Bologna har inte förlorat 8 av sina senaste 10 hemmamatcher
  • Bologna har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna
  • Inter har inte förlorat 17 av sina senaste 18 matcher
  • I 12 av Inters senaste 14 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Inter har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Inter har inte förlorat de senaste 9 bortamatcherna i rad
  • Inter har vunnit 7 av sina senaste 9 matcher

Bologna vs Inter Preview

Bologna form

Bologna har varit ojämna på slutet, de slog Fiorentina med 1-2. Det följdes upp med en förlust med 0-1 mot Monza, innan de vann med 1-2 mot Sampdoria. Bologna har tagit sex poäng i deras nio matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann två av dessa matcher med nio mål mot 21.

Inter form

Inter ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 0-0 mot Sampdoria, för att sedan vinna mot Udinese med 3-1, och FC Porto i en 1-0-vinst. Inter tog 18 poäng från sina elva matcher mot lag från den övre halvan av Serie A-tabellen. De vann sex, gjorde 20 mål och släppte in 17.

Bologna vs Inter H2H

Bologna åkte på en smäll när Inter plockade ner dem med 6-1 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 2-1-seger. Inter hoppas kunna göra en lika bra match mot Bologna som senast. Just den dagen slaktade Inter stackars Bologna totalt i en 6-1-seger. Spelbolagen har Inter att vinna den här matchen till bästa odds på 1.70. Inter gjorde minst ett mål i 16 av sina senaste 17 Serie A-matcher mot Bologna. Båda lagen gjorde mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan Bologna och Inter.

Över 2.5 mål gick in åtta gånger i de senaste tio matcherna mellan de här lagen. Bologna gjorde ett snitt på ett mål, där Inter snittade 2.5 mål. Båda lagen göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Bologna’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.1 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av de senaste tio matcherna som Inter spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.4 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Serie A

Bologna tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Inter vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade ett. Av de 10 senaste matcherna på Bologna:s stadion, kunde Bologna vinna och hålla nollan fem gånger. Statistik värt att tänka på beroende på din bettingstrategi om du ska lägga ett spel.

Senaste lagnyheter

Bologna har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Inter har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Inter har gjort mål i 10 raka möten med Bologna när man spelat på bortaplan.

Stefan Posch har gjort mål kontinuerligt i de senaste matcherna. Bologna kommer säkerligen ställa hoppet till honom för fler mål mot i nästa match mot Inter. Gästerna hoppas säkerligen på att Lautaro Martinez gör fler mål. Med fem mål i de senaste sex matcherna, har Lautaro Martinez ett väldigt högt målsnitt.

Bologna kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match på söndag.

Lorenzo De Silvestri, Musa Barrow, Joshua Zirkzee och Kevin Bonifazi finns bland de fyra spelarna som saknas för Bologna kommande söndag.

Marcelo Brozovic kommer inte att följa med Inter denna gång, då de måste rehabba en skada.