Bournemouth vs Manchester United: Bästa oddsen och matchtipsen

Med endast två omgångar kvar av Premier League-säsongen, är saker på väg att falla på plats när Bournemouth välkomnar Manchester United till Vitality Stadium.

Med 3 förluster i de senaste 6 matcherna, kan stämningen i hemma-lägret bli mycket bättre. De måste höja sitt spel ordentligt eller förbereda sig på ett nytt svagt resultat, när de möter Manchester United på hemmaplan. Champions League på spel för gästerna, inte missar de väl 3 poäng här?

Statistik och fakta för Bournemouth vs Manchester United i Premier League

  • Bournemouth har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
  • I de senaste 3 Bournemouths hemmamatcher, var antalet mål över 3.5
  • I 4 av Bournemouths senaste 5 matcher var antalet av mål över 3.5
  • I de senaste 3 Bournemouths hemmamatcher, var antalet mål över 2.5
  • Bournemouth har gjort mål i 8 av de senaste 10 hemmamatcherna
  • I de senaste 3 Manchester Uniteds matcher, var antalet mål under 1.5
  • I de senaste 3 Manchester Uniteds matcher, var antalet mål under 2.5
  • Manchester United har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
  • I 6 av Manchester Uniteds senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 3 Manchester Uniteds matcher, var antalet mål under 3.5

Bournemouth vs Manchester United Preview

Bournemouth form

Bournemouth har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 4-1-seger mot Leeds United. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 1-3 mot Chelsea, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 2-0-förlust mot Crystal Palace.

Manchester United form

Manchester United åkte på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de blev överkörda av Brighton i en 1-0-förlust. West Ham United blev även dom för svåra i en fajt som slutade 1-0, nu senast lyckades Manchester United slå tillbaka i en 2-0-seger mot Wolves. Manchester United har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort en och förlorade fyra samtidigt som laget släppte in 13 och gjorde fyra mål.

Bournemouth vs Manchester United H2H

Manchester United fick ut det bästa mot Bournemouth i de senaste två mötena efter 3-0 och 5-2-segrar. Totalt har de spelat två matcher i de senaste säsongerna där Manchester United tagit mest av poängen. De vann två möten, samtidigt som Bournemouth tog 3 poäng i noll matcher. Såklart slutade sista noll matcherna lika. Spelbolagen har Manchester United att vinna denna match till bästa odds runt 1.50. Manchester United har bara förlorat en av de 10 senaste matcherna mot Bournemouth. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Premier League-matcherna mellan Bournemouth och Manchester United. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Bournemouth och Manchester United. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.67.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Bournemouth gjorde i snitt 0.8 mål, medan Manchester United snittade 2.4 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Bournemouth’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Bournemouth tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fem förluster under den här perioden. Manchester United vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fem. Bournemouth har fem vinster på tavlan från sina 10 senaste Premier League-matcher. Gästande Manchester United tog samtliga poäng i fem av de 10 senaste matcherna.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Bournemouth endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Manchester United endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Jefferson Lerma är en av spelarna i Bournemouth som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort fem mål denna säsong. Manchester United ställer hoppet till Anthony Martial som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.

Bournemouth kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Manchester United den kommande lördag. Det är ingen mening att Adam Smith kommer till Bournemouths omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto och David Brooks finns bland de fem spelarna som saknas för Bournemouth kommande lördag.

Manchester United kommer till exempel inte kunna använda sig av Mason Greenwood eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Marcel Sabitzer, Donny van de Beek, Lisandro Martinez och Jadon Sancho.