Brentford vs Southampton: Bästa oddsen och matchtipsen

Brentford drar fördel av hemmaplan när Southampton gästar i Premier League på lördag. Två lag som står på samma poäng i undre halvan efter 35 rundor. Utan risk för nedflyttning och chanser för något hack uppåt i tabellen så räknar vi med en öppen match där båda kommer gå för 3 poäng. Vi har sett Brentford visa styrka på hemmaplan. 2-1?

Statistik och fakta för Brentford vs Southampton i Premier League

  • Brentford har inte förlorat 6 av sina senaste 8 matcher
  • Brentford har inte förlorat de senaste 3 hemmamatcherna i rad
  • Brentford har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Brentford har inte vunnit 5 av sina senaste 7 hemmamatcher
  • Brentford har inte släppt in på de senaste 3 hemmamatcherna
  • Southampton har släppt in på de senaste 13 bortamatcherna
  • I 8 av de senaste 10 bortamatcherna Southampton har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Southampton har inte vunnit 9 av sina senaste 10 matcher
  • Southampton har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna
  • Southampton har inte vunnit de senaste 5 bortamatcherna i rad

Form: Brentford mot Southampton

Brentford fortsätter trumma på.

Förlust senast på Old Trafford men annars har Brentford haft en trevlig form på slutet. Tre raka vinster innan man spelade 0-0 hemma mot Spurs, där laget förtjänade mer ska sägas. Sist blev alltså United för tunga och resultatet skrevs till 0-3.

Svag form i Southampton.

Stämningen i Southampton är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Southampton är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 2-0 mot Burnley innan det blev oavgjort efter en (2-2)-match mot Brighton. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Crystal Palace besegrade dem med 1-2.

Brentford vs Southampton Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Southampton och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. En liknande tillställning är vad vi tror och hoppas på här! Fullt blås!

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 36 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Brentford och Southampton slåss om poängen i sin kommande match kommande lördag.

Skytteligan

Ivan Toney och Yoane Wissa för målen i hemmalaget och för gästerna är James Ward-Prowse i en magisk form och sätter varannan frispark känns det som.

Senaste lagnyheter

Brentford kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match på lördag.

Saman Ghoddos, Mathias Jörgensen, Sergi Canos, Ethan Pinnock och Frank Onyeka finns bland de fem spelarna som saknas för Brentford kommande lördag.

Kyle Walker-Peters och Mohammed Salisu har dragit på sig för många varningar och kommer inte att finnas med när Southampton åker till sin nästa match.

Valentino Livramento kommer inte att följa med Southampton denna gång, då de måste rehabba en skada.