Brommapojkarna vs AIK: Bästa oddsen och matchtipsen

Brommapojkarna vs AIK Statistik

  • I 12 av Brommapojkarnas senaste 13 matcher i Allsvenskan var antalet av mål över 2.5
  • Brommapojkarna har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna i Allsvenskan
  • I 11 av Brommapojkarnas senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 6 Brommapojkarnas hemmamatcher i Allsvenskan, var antalet mål över 2.5
  • I 10 av Brommapojkarnas senaste 12 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 9 av AIKs senaste 11 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • AIK har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • AIK har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna i Allsvenskan
  • I 7 av AIKs senaste 8 matcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • AIK har inte vunnit de senaste 6 bortamatcherna i rad i Allsvenskan

Brommapojkarna vs AIK H2H

Det slutade oavgjort när Brommapojkarna senast mötte AIK. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 2-2 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.50. Totalt har de spelat tre matcher i de senaste säsongerna där AIK tagit mest av poängen. De vann två möten, samtidigt som Brommapojkarna tog 3 poäng i noll matcher. Såklart slutade sista en matchen lika. Spelbolagen har AIK att vinna denna match till bästa odds runt 2.38. I deras senaste 9 matcher mot Brommapojkarna, blev det vinst för AIK 8 gånger. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Brommapojkarna och AIK. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när AIK besöker Brommapojkarna. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.20 hos spelbolagen.

Över 3.5 mål gjordes sex gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Brommapojkarna gjorde ett snitt på 0.6 mål, och där AIK snittade 3.1 mål. Båda lagen göra mål var vinnande fyra gånger i dessa matcher. Över 2.5 mål gjordes i fem av Brommapojkarna’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i tre av de senaste tio matcherna som AIK spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.5 mål i snitt under den här tiden.

Brommapojkarna vs AIK Preview

Brommapojkarna form

Brommapojkarna njuter just nu efter tre raka vinster. Det började med 1-2 mot Mjällby. De fortsatte med att slå Häcken med 2-1, innan de även vann mot GAIS, 0-4. Brommapojkarna tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika en och förlorade tre, de gjorde tio och släppte in tolv mål.

AIK form

AIK ser ut att kunna möta vilken moståndare som efter sju poäng i de tre senaste matcherna. De började med att kryssa 1-1 mot IFK Göteborg, för att sedan vinna mot IFK Värnamo med 3-1, och Västerås SK i en 1-0-vinst. AIK tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev två oavgjord och fyra förluster, med 14 insläppta och fem mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Brommapojkarna tog sex vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i tre under den här tiden. AIK vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i tre och förlorade fyra. Brommapojkarna har vunnit tre utan att släppa in mål i sina 10 senaste på Grimsta IP.

Senaste lagnyheter

Brommapojkarna gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. AIK gjorde första målet fem gånger i de senaste tio matcherna. AIK har gjort mål i 5 raka möten med Brommapojkarna när man spelat på bortaplan.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Brommapojkarna och AIK den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.