Burnley vs Everton: Bästa oddsen och matchtipsen

Burnley njuter av hemmafördelen, när gästande Everton besöker kommande lördag för en intressant Premier League-match. Burnley och Everton är desperata om poängen på kommande lördag, då båda försöker fly nuvarande svaga positioner. Frågan är om något av lagen har modet att gå all in i jakten på vinsten eller har vi en avslagen match som väntar?

Burnley är 19 i tabellen med åtta poäng efter 16 matcher, medan Everton rankas 17 i Premier League på 13 poäng.

Både Burnley och Everton siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Resultaten har varit under all kritik för Burnley medan Everton slår förväntningarna den här säsongen. De förstnämnda kommer ivrigt vilja visa sin riktiga potential kommande lördag på Turf Moor, för att komma tillbaka på rätt spår. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Burnley, som möter Everton i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Everton.

Burnley vs Everton Statistik

  • Burnley har förlorade 8 i de senaste 10 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • Burnley har förlorat 7 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • Burnley har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
  • Burnley har förlorat 8 av sina senaste 10 matcher
  • I 8 av Burnleys senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Everton har inte förlorat 15 av sina senaste 17 bortamatcher
  • I 10 av Evertons senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Everton har vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher
  • Everton har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Everton har inte förlorat 6 av sina senaste 7 matcher

Burnley vs Everton Preview

Burnley form

Det har varit blandade resultat för Burnley i deras tre senaste matcher, då de först slog Sheffield United med 5-0. Det följdes upp med en svag 1-0-förslust mot Wolves, och innan det i mötet medBrighton & Hove Albion fick man nöja sig med 1-1 oavgjort. Burnley tog sju poäng från sina senaste fyra möten med lag från två, målade åtta och släppte in fyra mål. Burnley löste endast en seger av sex försök så här långt på Turf Moor i Premier League. De kryssade noll och förlorade fem av dessa möten där de gjorde nio och släppte in 14 mål.

Everton form

Everton är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Nottingham Forest slog man med 0-1, efter det fick Newcastle känna på en 3-0-torsk. Chelsea var det senaste offret efter en 2-0-vinst för Everton. Everton tjänade sju poäng från sina fyra matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde sju mål i matcherna, och släppte till sex på vägen till två vinster. Everton tog sig igenom de sex senaste bortamatcherna i Premier League med fyra vinster. Det blev även en oavgjord och en förlust med tio mål framåt och sju insläppta.

Burnley vs Everton H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Burnley spelade mot Everton. den slutade 3-2 och var en riktigt bra match. Burnley brukar trivas med att spela mot Everton med fem vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 3.40. I de 4 senaste mötena mellan Burnley och Everton i Premier League löste båda lagen minst ett mål. Båda lagen gjorde mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Burnley och Everton.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Burnley gjorde i snitt 1.2 mål, medan Everton snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Burnley’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.7 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Burnley vann två av sina 10 hemmamatcher i alla turneringar, samtidigt som man förlorade åtta gånger. Everton vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, med ett oavgjorda och två förluster också. Av de 10 senaste matcherna på Turf Moor, gjorde Burnley öppningsmålet fem gånger, medan gästerna satte första målet i sju av sina 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Burnley gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Everton gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Everton har vunnit och hållt nollan i 3 raka matcher. Båda lagen har gjort mål 4 senaste mötena mellan Burnley och Everton.

Burnley har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen kommande lördag.

Luca Koleosho, Josh Cullen, Jack Cork, Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea och Vitinho finns bland de sju spelarna som saknas för Burnley på lördag.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Seamus Coleman, Andre Gomes, Dele Alli och Jack Harrison.