Celta Vigo mot Granada – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Allt ljus på Celta Vigo och Granada, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts kommande lördag på Abanca Balaidos i La Liga. Trots en ganska svag form på slutet har Celta Vigo goda möjligheter till vinst i 17 av La Liga-säsongen. De möter Granada på lördag på Abanca Balaidos, där de hoppas göra det surt för besökarna.

Plcerade som 18 i tabellen har Celta Vigo plockat tio poäng efter 16 matcher. På åtta poäng, är Granada rankade som 19 med 16 den här säsongen. Rankade som nummer 18 i La Liga, har Celta Vigo så här långt plockat tio poäng den här säsongen, medan Granada har samlat ihop åtta poäng. Detta placerar dem som nummer 19 efter 16 omgångar.

Både Celta Vigo och Granada siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Inför deras möte på lördag, vill Granada avsluta dagen före Celta Vigo i La Liga-tabellen. Den kommande drabbningen mot Granada är en bra möjlighet för Celta Vigo att få några välbehövliga poäng in på kontot. Avslutande delen av säsongen kan bli riktigt tuff om de misslyckas ta tre poäng i en match som denna.

Celta Vigo vs Granada Statistik

  • I 14 av Celta Vigos senaste 16 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Celta Vigo har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Celta Vigo har inte vunnit de senaste 8 hemmamatcherna i rad
  • Celta Vigo har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 8 av Celta Vigos senaste 10 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Granada har släppt in på de senaste 18 matcherna
  • Granada har inte vunnit de senaste 13 matcherna i rad
  • Granada har släppt in i 26 av de senaste 28 bortamatcherna
  • Granada har inte vunnit de senaste 10 bortamatcherna i rad
  • Granada har förlorade 4 i de senaste 5 borta matcherna spelat utan att göra mål

Celta Vigo vs Granada Preview

Celta Vigo form

Efter att ha samlat på sig tre poäng från tre oavgjorda matcher är Celta Vigo på jakt efter en vinst igen. Mot Valencia slutade det 0-0, innan de delade poäng med Cadiz i en 1-1-match. I den senaste matchen fick de återigen nöja sig med en poäng efter 0-0 mot Rayo Vallecano. Celta Vigo tog fem poäng från sina senaste fyra möten med lag från ett, målade fem och släppte in fem mål. Celta Vigo har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher i La Liga på Abanca Balaidos. Ett facit på fyra oavgjorda och två förluster, där de släppte in nio och gjorde fem mål.

Granada form

En enda poäng har Granada att visa upp från sina tre senaste matcher. Det började uselt genom förluster 3-1 och 2-0 mot Deportivo Alaves och Real Madrid. Senaste matchen gav iallafall en poäng efter 1-1 mot Athletic Bilbao. Granada tjänade fyra poäng från sina två matcher mot lag från botten sex i La Liga. De gjorde sex mål i matcherna, och släppte till fem på vägen till ett vinster. Granada tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i La Liga utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med tolv insläppta och fyra mål framåt.

Celta Vigo vs Granada H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Celta Vigo mötte Granada. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Celta Vigo brukar trivas med att spela mot Granada med sex vinster på tio möten. Spelbolagens bästa odds på en hemmavinst ligger runt 1.57. Celta Vigo förlorade endast en av de 15 senaste matcherna mot Granada. I de 3 senaste La Liga-matcherna mellan Celta Vigo och Granada slutade det under 2.5 mål. Punters tittar förmodligen inte efter båda lagen göra mål när Granada besöker Celta Vigo. Minst ett lag lyckades hålla nollan sex gånger i de senaste tio matcherna. Oddsen på att båda lagen inte ska göra mål ligger på 2.00 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Celta Vigo med ett snitt på 1.5 mål, och där Granada snittade 0.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fem av Celta Vigo’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av de senaste tio matcherna som Granada spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde ett mål i snitt under den här tiden.

Nuvarande tabellen i La Liga

Celta Vigo tog blygsamma ett segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev fem förluster. Granada vann noll av de 10 senaste och spelade oavgjort ett samt förlorade nio av matcherna under denna period. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Celta Vigo lyckades hålla nollan i ett av matcherna på Abanca Balaidos, höll Granada tätt i noll av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Celta Vigo har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Granada endast gjort första målet i ett av de senaste tio matcherna på bortaplan.

Celta Vigo saknar bara en spelare i truppen när de möter Granada på Abanca Balaidos.

Celta Vigo kan inte använda sig av Joseph Aidoo kommande lördag mot Granada, eftersom han är skadad för tillfället.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Raul Fernandez, Jesus Vallejo och Miguel Rubio.