Celta Vigo vs Levante bästa odds och matchtips

Celta Vigo verkar vara i god form när de tar emot Levante i omgång 25 av La Liga. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Som nummer 10 har Celta Vigo lyckats skrapa ihop 31 poäng efter 24 spelade matcher. Med 14 poäng har Levante efter 24 matcher placerat sig på plats plats 20 i La Liga. Celta Vigo går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Celta Vigo vs Levante i La Liga

 • Celta Vigo har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Celta Vigo har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • Celta Vigo har gjort mål i de senaste 6 hemmamatcherna i rad
 • Levante har inte vunnit 23 av 25 av deras senaste matcher
 • Levante har släppt in i 19 av de senaste 21 bortamatcherna
 • Levante har förlorat 9 av 10 av deras senaste bortamatcher
 • Celta Vigo har gjort mål i de senaste 14 matcherna mot Levante i rad
 • I 4 av de senaste 5 av Celta Vigos hemmamatcher mot Levante var antalet mål över 4.5
 • I 6 av de senaste 8 matcherna Celta Vigo har spelat mot Levante har båda lagen gjort mål
 • I 5 av de senaste 6 av Celta Vigos hemmamatcher mot Levante var antalet mål över 2.5
 • I 4 av de senaste 5 av Celta Vigos hemmamatcher mot Levante var antalet mål över 3.5

Form: Celta Vigo mot Levante

Celta Vigo hoppas kunna utöka poängen

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Celta Vigo de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Celta Vigo kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Sevilla. Efter det besegrade de Rayo Vallecano med 2-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Cadiz som slutade 0-0.

Levante kommer äntligen ur sin dåliga svit

Levante hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Levante har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Getafe i en match som slutade 3-0.Real Betis blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-4, innan Levante lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 0-1 mot Atletico Madrid.

Eftersom Celta Vigo både är bookmakarnas favorit till odds 1.67 och har starkare prestationer på sistone än vad Levante har visat upp, verkar Celta Vigo vara det naturliga valet.

Celta Vigo vs Levante Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Celta Vigo mot Levante var ett La Liga-möte så sent som 21 september 2021 och vi såg då Celta Vigo ta en 2-0-vinst. Celta Vigo går in i matchen mot Levante med 6-1-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Celta Vigo och Levante kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Celta Vigo och Levante för närvarande i 17 poäng och 10 placeringar. Celta Vigo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Levante på måndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Levante är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Celta Vigo och Levante kommer att sluta.

Skytteligan

Iago Aspas har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Celta Vigo kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Levante. Gästerna hoppas att Daniel Gomez fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.