Chelsea vs Manchester United: Bästa oddsen och matchtipsen

Chelsea vs Manchester United Statistik

  • I 9 av de senaste 10 matcherna Chelsea har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Chelsea har gjort mål på de senaste 11 matcherna i Premier League
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Chelsea har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Chelsea har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna i Premier League
  • Chelsea har inte förlorat 12 av sina senaste 14 hemmamatcher
  • Manchester United har gjort mål på de senaste 13 matcherna
  • Manchester United har gjort mål på de senaste 10 matcherna i Premier League
  • I 9 av Manchester Uniteds senaste 10 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av de senaste 10 matcherna Manchester United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 bortamatcherna i rad Manchester United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål

Chelsea vs Manchester United H2H

Manchester United fick ut det bästa mot Chelsea i de senaste två mötena efter 2-1 och 4-1-segrar. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Manchester United vann fyra av de senaste tio matcherna, medan Chelsea tog en vinst i dessa tio matcher. Spelbolagen har Manchester United att vinna denna match till bästa odds på 3.50. Chelsea har inte vunnit en enda av de 12 senaste matcherna mot Manchester United. Chelsea lyckades göra minst ett mål i sina 5 senaste möten i Premier League mot Manchester United. Båda lagen hittade nät sex gånger i de senaste tio matcherna mellan Chelsea och Manchester United. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.40.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Chelsea med ett snitt på 0.6 mål, och där Manchester United snittade 1.6 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fyra gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Chelsea’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Chelsea vs Manchester United Preview

Chelsea form

Chelsea tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Stamford Bridge. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in nio och gjorde tolv mål.

Manchester United form

Manchester United ser solida ut just nu efter tre raka utan förlust. De lade grunden genom att slå Everton med 2-0, efter blev det poäng i en 2-2-match mot Liverpool. I den senaste matchen fick man återigen dela på poängen genom 1-1 mot Brentford.

Nuvarande tabellen i Premier League

Chelsea tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på två förluster under den här perioden. Manchester United vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade tre. Målen flödar just nu för Chelsea på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Manchester United i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Chelsea har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Manchester United gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 7 raka matcher för Chelsea. Båda lagen har gjort mål i 6 raka bortamatcher som Manchester United spelat. Chelsea har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Manchester United.

Det är en fantastisk säsong för Stamford Bridge, som just nu har 13 ligamål på sitt konto så här långt. Chelsea kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Manchester United.

Chelsea har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen på torsdag.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sánchez, Reece James och Wesley Fofana finns bland de sju spelarna som saknas för Chelsea på torsdag.

Andre Onana och Amad Diallo kan inte bli inkallade av Manchester United, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Några av de sju som kommer att befinna sig på sidlinjen är Luke Shaw, Lisandro Martinez, Aaron Wan-Bissaka, Anthony Martial, Mason Mount, Antony och Tyrell Malacia.