Chelsea vs Watford: Bästa oddsen och matchtipsen

Avslutningsdags på Stamford Bridge och Watford på besök. Chelsea slutar med högsta sannolikhet på plats 3 samtidigt som gästerna hamnar näst sist. Tycker vi sett tecken för flera omgångar sedan att båda lagen halvt stämplat ut för säsongen. Chelsea vill säkert avsluta snyggt inför fansen men att det skulle rinna iväg allt för mycket har vi svårt att se. Stannar på 2,3-0? Vi synar Under 3.5 mål till dugligt odds.

Statistik och fakta för Chelsea vs Watford i Premier League

 • Chelsea har gjort mål på de senaste 27 hemmamatcherna
 • Chelsea har gjort mål i 33 av de senaste 35 matcherna
 • I 6 av de senaste 8 hemmamatcherna Chelsea har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Chelsea har inte vunnit 5 av sina senaste 6 matcher
 • Chelsea har inte vunnit 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
 • Watford har inte vunnit 24 av sina senaste 26 matcher
 • Watford har förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
 • Watford har inte vunnit 12 av sina senaste 14 bortamatcher
 • Watford har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna
 • Watford har förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • I de senaste 9 av Chelseas matcher mot Watford var antalet mål över 2.5
 • Chelsea har inte förlorat 13 av de 14 senaste matcherna mot Watford
 • I de senaste 7 av Chelseas hemmamatcher mot Watford var antalet mål över 2.5
 • Chelsea har vunnit 8 av de 9 senaste matcherna mot Watford
 • Chelsea har gjort mål i 13 av de senaste 14 matcherna mot Watford

Form: Chelsea mot Watford

Svårslagna Chelsea.

Chelsea har varit stabila på slutet utan att imponera. Det började bra genom att man vann mot Leeds med 3-0 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 0-0 i en oavgjord match mot Liverpool. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 1-1 och därmed alltså oavgjort mot Leicester.

Watford får ta nya tag.

Watfords resultat har varit usla en längre tid och man får börja om i Championship. Laget är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot Crystal Palace innan det blev oavgjort efter en (0-0)-match mot Everton. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Leicester besegrade dem med 1-5.

Chelsea vs Watford Matchhistorik

Chelsea tar sig an Watford med 8-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. nio gånger i den senaste tio matcher mellan Chelsea och Watford blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet sju gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Chelsea och Watford för närvarande i 48 poäng och 16 placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Chelsea och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Marcos Alonso har lite oväntat hittat målformen för Chelsea på slutet. Vi testar en liten chanspeng och hoppas flytet håller i med mål för tredje matchen i rad!

Senaste lagnyheter

Chelsea kan sakna upp till fem spelare till deras kommande match på söndag.

Mateo Kovacic, Andreas Christensen, Timo Werner, Callum Hudson-Odoi och Ben Chilwell finns bland de fem spelarna som saknas för Chelsea kommande söndag.

Bland de tio spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Oghenekaro Etebo, Kiko, Nicolas N’Koulou, Joshua King, Emmanuel Dennis, Ismaila Sarr, Juraj Kucka, Imran Louza, Tom Cleverley och Juan Hernández.