Chelsea vs Wolves: Bästa oddsen och matchtipsen

Kollar vi Wolves historik så förstår man snabbt varför vi får så högt odds på att bäda lagen gör mål. Tre raka förluster och nollor för gästernaär en trigger för oss som gör spelet en mer lockande. Det saknades inte chanser senast mot Brighton men bollen ville inte in. Vi hoppas det kan lossna nu mot ett Chelsea som inte alls imponerat på slutet. Spelvärt odds på “BLGM” alltså.

Statistik och fakta för Chelsea vs Wolves i Premier League

 • Chelsea har gjort mål i 45 av de senaste 47 matcherna
 • Chelsea har gjort mål på de senaste 24 hemmamatcherna
 • Chelsea har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
 • Wolves har släppt in i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Wolves har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Wolves har förlorat 4 av sina senaste 5 bortamatcher
 • Wolves har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Wolves har inte vunnit 4 av sina senaste 5 bortamatcher
 • I 11 av de senaste 12 av Chelseas matcher mot Wolves var antalet mål under 3.5
 • Chelsea har inte förlorat de senaste 7 hemmamatcherna mot Wolves i rad
 • I de senaste 5 av Chelseas hemmamatcher mot Wolves var antalet mål under 3.5
 • I de senaste 3 av Chelseas hemmamatcher mot Wolves var antalet mål under 2.5
 • Chelsea har inte förlorat 7 av de 9 senaste matcherna mot Wolves

Form: Chelsea mot Wolves

Chelsea med svag form.

Det är svårt att hitta något positivt i Chelsea när man kollar insatserna på slutet. Senast “hjälpte” man Frank Lampard på Goodison Park med att bjuda Everton på 3 poäng. Innan dess 1-1 mot svaga Manchster United för att innan vinna sent mot ett ointresserat West Ham. Tuchel måste bjuda hemmapubliken på en bra insats äntligen denna lördag.

Wolves ska bryta den usla trenden.

Resultaten har varit under all kritik för Wolves på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Wolves har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Newcastle, innan Burnley besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brighton tog hem en seger med 0-3.

Chelsea vs Wolves Matchhistorik

0-0 i två senaste mötena är även det en faktor till det höga oddset den här rundan. Chelsea tar sig an Wolves med 4-3-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Chelsea och Wolves blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Chelsea och Wolves för närvarande i 17 poäng och fem placeringar. Hemmalaget börjar nu känna flåset från Arsenal som bara är tre poäng bakom. Även Spurs med fem pinnar upp till Chelsea kan göra det här till ett drama sista omgångarna.
För Wolves del lever helt otroligt sjundeplatsen vilket leder till spel i Europa. 3 poäng upp till West Ham bara som dessutom har en match mer spelad.

Skytteligan

Timo Werner och Mason Mount känns som Chelseas hetaste kandidater att näta för dagen. Hos gästerna är det dags att hitta på något då man ej hittat nät senste tre omgångarna. Jonny är den som innan varit i bäst form.

Senaste lagnyheter

Chelsea kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande lördag.

Andreas Christensen, Ross Barkley, Callum Hudson-Odoi och Ben Chilwell finns bland de fyra spelarna som saknas för Chelsea kommande lördag.

Några av de tre som kommer att befinna sig på sidlinjen är Nélson Semedo, Max Kilman och Matija Sarkic.