Crystal Palace vs Bournemouth: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace välkomnar Bournemouth till Selhurst Park i 36 av Premier League-säsongen. Endast tre matcher återstår och viktiga poäng står på spel på lördag.

Crystal Palace behöver ett bra resultat mot Bournemouth, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel i deras borg.

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Bournemouth i Premier League

  • I 10 av Crystal Palaces senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 9 av sina senaste 11 hemmamatcher
  • Crystal Palace har inte förlorat 7 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • I 6 av Crystal Palaces senaste 8 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Crystal Palace har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
  • I 9 av Bournemouths senaste 11 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Bournemouth har vunnit de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Bournemouth har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
  • I 3 av Bournemouths senaste 4 matcher var antalet av mål över 3.5
  • Bournemouth har inte förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad

Crystal Palace vs Bournemouth Preview

Crystal Palace form

Crystal Palace är just nu väldigt ojämna efter förlust mot Wolves med 2-0 innan vann man med 4-3 mot West Ham United. I den senaste matchen kom ytterligare ett nederlag med 1-0 mot Tottenham Hotspur. Crystal Palace tog bara två segrar från sex möjliga Premier League-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i tre och förlorade en, samtidigt som laget gjorde sju och tappade in sex mål.

Bournemouth form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Bournemouth. De vann först mot Southampton med 0-1 följt av vinst mot Leeds United med 4-1. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Chelsea, som vann med 1-3. Bournemouth har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Premier League, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde åtta mål och släppte in åtta.

Crystal Palace vs Bournemouth H2H

Crystal Palace vann de två senaste mötena med Bournemouth, då de följde upp en 2-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 2-0. Crystal Palace har varit något mer framgångrika än Bournemouth under de senaste mötena. Med en fördel på 5-3-2 inför kommande match har spel på Crystal Palace visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 1.85. Bournemouth är inte förtjusta i att möta Crystal Palace, som de endast vunnit mot en gång i de senaste 9 mötena. Crystal Palace gjorde minst ett mål i 10 av sina 11 senaste matcher i Premier League mot Bournemouth. I sex av de senaste tio matcher mellan Crystal Palace och Bournemouth gjorde båda lagen mål.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Crystal Palace gjorde i snitt 1.9 mål, medan Bournemouth snittade 1.2 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Crystal Palace’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Premier League

Crystal Palace tog blygsamma två segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fem av matcherna, medan det blev tre förluster. Bournemouth vann fyra av de 10 senaste och spelade oavgjort noll samt förlorade sex av matcherna under denna period. Bournemouth gjorde det första målet i matchen endast fyra gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Crystal Palace satte den första i två av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Crystal Palace endast gjort första målet i två matcher av de senaste tio på hemmaplan. Bournemouth har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Crystal Palace har gjort mål i 10 raka ligamatcher mot Bournemouth.

Eberechi Eze är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Crystal Palace kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Bournemouth ställa hoppet till Jefferson Lerma att han ska lägga till fler mål till de två han gjort de senaste sex matcherna.

Crystal Palace kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag. Tyrick Mitchell kan ta en dag ledigt från Crystal Palaces trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

James McArthur och Nathan Ferguson finns bland de två spelarna som saknas för Crystal Palace kommande lördag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Bournemouth, är Adam Smith borta på grund av för många varningar.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto och David Brooks.