Crystal Palace vs Chelsea bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Chelsea möter Crystal Palace för en match i Premier League på lördag. Efter 24 spelade matcher är Crystal Palace rankade som nummer 13 i Premier League med 26 poäng. Det ger en skillnad på 21 poäng till Chelsea, som ligger på plats 3 i tabellen med 47 poäng. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Crystal Palace. De skulle dock kunna skrälla mot The Blues.

Våra tips

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Chelsea i Premier League

 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Crystal Palace har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har släppt in i 5 av de senaste 7 matcherna
 • Chelsea har inte förlorat 28 av 30 av deras senaste matcher
 • Chelsea har gjort mål i 28 av de senaste 30 matcherna
 • Chelsea har vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har släppt in i de senaste 15 matcherna mot Chelsea i rad
 • Crystal Palace har förlorat de senaste 8 matcherna mot Chelsea i rad
 • Crystal Palace har inte vunnit de senaste 8 matcherna mot Chelsea i rad
 • I 8 av de senaste 10 av Crystal Palaces matcher mot Chelsea var antalet mål över 2.5
 • I 7 av de senaste 9 av Crystal Palaces hemmamatcher mot Chelsea var antalet mål under 3.5

Form: Crystal Palace mot Chelsea

The Eagles letar efter mer

Stämningen i Crystal Palace är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Crystal Palace ser oslagbara ut just nu efter tre raka matcher utan förlust. Det började bra genom att man vann mot Hartlepool med 2-0 innan de fick nöja sig med en poäng efter resultatet 1-1 i en oavgjord match mot Norwich. I sin senaste match blev det återigen delad pott, denna gång efter en match som slutade 0-0 och därmed alltså oavgjort mot Brentford.

Chelsea håller målet i sikte

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Chelsea eftersom de håller sin nivå. Chelsea kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 1-1 mot Brighton. Efter det besegrade de Tottenham med 2-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Plymouth som slutade 1-1.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Chelsea är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.67.

Crystal Palace vs Chelsea Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Chelsea och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Crystal Palace går in i matchen mot Chelsea med 2-0-8 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 8 gånger i de senaste 10 matcher mellan Crystal Palace och Chelsea. Båda lagen gör mål gav utdelning 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Crystal Palace och Chelsea för närvarande i 21 poäng och 10 placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från The Eagles kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att The Eagles är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Crystal Palace och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Odsonne Edouard är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Crystal Palace kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Chelsea ställa hoppet till Romelu Lukaku att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.