Crystal Palace vs Leeds: Bästa oddsen och matchtipsen

Måndagsmatch på härliga Selhurst Park. Plats 14 mot plats 16 ska göra upp och det ser ut som lagen börjar få lite flås bakom sig i tabellen. Risk att bli indragna på allvar om nedflyttning. Leeds med lite extra press möter Palace i perfekt läge då laget är en formsvacka med 3 raka torsk. Därav tänker vi att oddset är något högt här.

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Leeds i Premier League

 • Crystal Palace har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
 • Crystal Palace har inte förlorat de senaste 5 hemmamatcherna i rad
 • Crystal Palace har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Crystal Palace har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Crystal Palace har vunnit 3 av sina senaste 4 hemmamatcher
 • Leeds United har släppt in i 24 av de senaste 26 bortamatcherna
 • Leeds United har släppt in i 18 av de senaste 19 matcherna
 • Leeds United har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Leeds United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leeds United har gjort mål på de senaste 4 matcherna
 • Crystal Palace har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Leeds United i rad

Form: Crystal Palace mot Leeds

Crystal Palace iskall form.

Det är inte mycket som står rätt till hos hemmalaget förtillfället. Crystal Palace har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Leicester, innan Chelsea besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Newcastle tog hem en seger med 1-0.

Leeds har sett bra ut på slutet.

Leeds hoppas att den goda formen håller i sig. I deras senaste tre matcher vann de först mot Wolves med siffrorna 2-3. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Southampton. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Watford med 3-0.

Crystal Palace vs Leeds Matchhistorik

Höstens möte vann Leeds med 1-0 på Elland Road. Senast lagen möttes i London vann dock Crystal Palace med 4-1 men denna runda tror vi på bortalaget.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Crystal Palace och Leeds för närvarande i fyra poäng och två placeringar. Lagen kan möjligvis vara nöjda med varsin poäng här med tanke på läget i botten. Vi hoppas Leeds dock drar längsta strået till det trevliga oddset vi får.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Wilfried Zaha. Han är toppskytt för Crystal Palace, för närvarande på 11 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Leeds kommer att hoppas att Rodrigo hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher. Öven Raphina ska man hålla extra koll på.

Senaste lagnyheter

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Crystal Palace, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Michael Olise och Nathan Ferguson finns bland de två spelarna som saknas för Crystal Palace på måndag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Adam Forshaw, Patrick Bamford, Tyler Roberts och Ian Poveda.