Crystal Palace vs Liverpool: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace och Liverpool möts i runda 25 på Srlhurst Park, och det ser ut att bli en tajt Premier League-match mellan två lag som ser jämna ut för närvarande.

Crystal Palace är nummer 12 i tabellen på 26 poäng efter 23 matcher. Liverpool rankas som nummer 8 with 35 poäng efter 22 spelade.

Medan Liverpool kan närma sig topp 6 med en vinst, hoppas Crystal Palace säkra mark i de lägre regionerna. Första scenariot ser helt klart troligast ut i dagsläget. Tre poäng för Crystal Palace kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Premier League. En svår uppgift väntar dock när Liverpool inte kommer sälja sig billigt.

Statistik och fakta för Crystal Palace vs Liverpool i Premier League

  • Crystal Palace har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher
  • I 12 av Crystal Palaces senaste 14 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 10 av Crystal Palaces senaste 11 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 8 av sina senaste 9 hemmamatcher
  • Crystal Palace har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I de senaste 7 Liverpools matcher, var antalet mål under 3.5
  • I 8 av Liverpools senaste 10 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 Liverpools bortamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Liverpool har gjort mål i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
  • Liverpool har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna

Crystal Palace vs Liverpool Preview

Crystal Palace form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Crystal Palace, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 2-1 mot Manchester United, följt av oavgjort 1-1 mot Brighton. De fick med sig en poäng igen senast efter 1-1 mot Brentford. Crystal Palace löste endast en seger av sex försök så här långt på Crystal Palace:s stadion i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde tre och släppte in nio mål.

Liverpool form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Liverpool. De vann först mot Everton med 2-0 följt av vinst mot Newcastle med 0-2. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Real Madrid, som vann med 2-5.

Crystal Palace vs Liverpool H2H

Spela på kryss skulle gett dig en bra vinst senast när Crystal Palace mötte Liverpool. De delade på poängen i en 1-1-match, där inget av lagen lyckades utnyttja övertaget. Crystal Palace har haft väldigt lite att hurra för i matcherna mot Liverpool på slutet. Den senare har imponerande nio wins på tio matcher. Ingen tvekan att de ser fram emot att spela på Crystal Palace:s stadion igen. Spelbolagen har Liverpool att vinna denna match till bästa odds runt 1.73. Liverpool vann 10 av deras föregående 11 matcher mot Crystal Palace. Liverpool gjorde minst ett mål i 20 av sina senaste 21 Premier League-matcher mot Crystal Palace. De senaste tio matcher mellan Crystal Palace och Liverpool har ofta varit underhållande historier. Ö 2.5 blev vinnande bets sju gånger av mötena. Det verkar naturligt att leta efter målspel kommande lördag. Över 2.5 mål finns till bästa odds på 1.80 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sju gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Crystal Palace gjorde i snitt 0.7 mål, medan Liverpool snittade tre mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Crystal Palace’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i sex av de senaste tio matcherna som Liverpool spelade runt om i alla tävlingar den här säsongen. De gjorde 1.1 mål i snitt under den här tiden.

Tabellställningar i Premier League

Senaste 10 matcherna på bortaplan för Liverpool öppnade de målskyttet sex gånger, medan gästerna gjorde detsamma i tre av sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Crystal Palace endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Liverpool gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Liverpool har gjort mål i 9 raka möten med Crystal Palace när man spelat på bortaplan.

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Crystal Palace ställer hoppet till en formstark James Tomkins när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Cody Gakpo en av de mest avgörande spelarna i Liverpool den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa på lördag.

Crystal Palace kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match på lördag. Det är ingen mening att Tyrick Mitchell kommer till Crystal Palaces omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

James McArthur och Nathan Ferguson finns bland de två spelarna som saknas för Crystal Palace på lördag.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz och Arthur.