Crystal Palace vs Luton: Bästa oddsen och matchtipsen

Crystal Palace vs Luton Statistik

  • I 10 av de senaste 12 matcherna Crystal Palace har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 10 av Crystal Palaces senaste 12 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • Crystal Palace har släppt in i 17 av de senaste 19 matcherna i Premier League
  • Crystal Palace har släppt in i 16 av de senaste 18 matcherna
  • Crystal Palace har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna i Premier League
  • Luton Town har släppt in på de senaste 17 bortamatcherna
  • I 12 av de senaste 14 matcherna Luton Town har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Luton Town har gjort mål på de senaste 14 matcherna i Premier League
  • I 10 av de senaste 11 bortamatcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Luton Town har släppt in i 24 av de senaste 26 matcherna i Premier League

Crystal Palace vs Luton H2H

Senast lagen mötte varandra gick Luton av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande lördag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Crystal Palace tog en win i sina senaste fem matcher mot Luton. De sistnämnda lyckades ta fyra vinster i dessa en möte mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.75. De senaste 3 Premier League mötena mellan Crystal Palace och Luton slutade med över 2.5 mål. I ett av de senaste ett match mellan Crystal Palace och Luton gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste ett matchen mellan lagen. Crystal Palace gjorde ett snitt på ett mål, medan Luton snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in ett gång. Över 2.5 mål gjordes i sju av Crystal Palace’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.3 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i nio av de senaste 10 matcherna som Luton spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på två.

Crystal Palace vs Luton Preview

Crystal Palace form

Crystal Palace har varit med om allt i sina tre senaste matcher. De delade först på poängen efter 1-1 mot Everton, innan det blev det seger med 3-0 mot Burnley. Tyvärr följdes det upp av en 3-1-torsk mot Tottenham Hotspur. Crystal Palace tog 18 poäng från sina senaste tio möten med lag från fem, målade 17 och släppte in tio mål.

Luton form

Luton fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 4-1 av Liverpool, efter det vann Manchester City med 2-6. Tredje raka förlusten kom sedan mot Aston Villa, som vann med 2-3. Luton tjänade åtta poäng från sina sju matcher mot lag från botten sex i Premier League. De gjorde elva mål i matcherna, och släppte till 14 på vägen till två vinster. Luton har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort två och förlorade tre samtidigt som laget släppte in 15 och gjorde tio mål.

Nuvarande tabellen i Premier League

Crystal Palace tog blygsamma tre segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i två av matcherna, medan det blev fem förluster. Luton vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade fyra av matcherna under denna period. Båda lagen har varit usla på att hålla koll på sina motståndare på slutet. Medan Crystal Palace lyckades hålla nollan i två av matcherna på Selhurst Park, höll Luton tätt i noll av de senaste bortamatcherna.

Senaste lagnyheter

Crystal Palace har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Luton endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen har gjort mål i 5 raka bortamatcher som Luton spelat. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Crystal Palace och Luton.

Crystal Palace har lite problem med frågetecken kring om hela sju spelare kommer till start till matchen kommande lördag.

Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi och Nathan Ferguson finns bland de sju spelarna som saknas för Crystal Palace på lördag.

Luton kommer till exempel inte kunna använda sig av Marvelous Nakamba eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Daiki Hashioka, Mads Juel Andersen, Marvelous Nakamba, Tom Lockyer och Fred Onyedinma.