Dalkurd FF vs Östersund: Bästa oddsen och matchtipsen

Dalkurd FF gör sig redo för striden mot Östersund vid Studenternas i Uppsala kommande söndag, en match i omgång 27 av Superettan. Det gäller liv och död för båda lagen som sliter i botten av tabellen. Förlorar ÖFK denna blir det nog spel i Norrettan nästa säsongen. För hemmalagets del ser det något ljusare ut efter vinsten senast. Lurig match men fördel Dalkurd.

Våra tips

Statistik och fakta för Dalkurd FF vs Östersund i Superettan

 • Dalkurd FF har släppt in på de senaste 12 hemmamatcherna
 • Dalkurd FF har släppt in på de senaste 11 matcherna
 • I 9 av de senaste 11 matcherna Dalkurd FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Dalkurd FF har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Dalkurd FF har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Östersund har släppt in i 25 av de senaste 27 bortamatcherna
 • Östersund har gjort mål i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Östersund har inte förlorat 5 av sina senaste 6 matcher
 • Östersund har gjort mål på de senaste 4 bortamatcherna
 • Östersund har vunnit 3 av sina senaste 4 bortamatcher
   

Form: Dalkurd FF mot Östersund

Dalkurd FF håller målet i sikte.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Dalkurd FF som hållit sin nivå. Dalkurd FF är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Utsiktens BK med 4-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 3-1 mot Landskrona BoIS, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 1-3-vinst mot Örebro.

Östersund måste vinna.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Östersund eftersom de håller sin nivå. Östersund har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 0-1-vinst mot Örgryte innan det blev oavgjort efter resultatet 0-0 mot Halmstads BK. Den obesegrade trenden tog dock stopp när AFC Eskilstuna visade sig vara för starka och resultatet 0-2 innebar förlust för Östersund.

Dalkurd FF vs Östersund Matchhistorik

23 April 2022 ställdes dessa lag mot varandra senast. Den gången kom Östersund därifrån med en vinst i matchen som slutade 1-0.

Tabellställningar i Superettan

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Rodin Deprem när man letar efter en skytt. Han verkar vara på en stark svit och har träffat målet tre gånger för Dalkurd FF på sina sex senaste matcher. Hans säsongssaldo är för närvarande noll mål.

Vi tar en titt på gästerna nu. tre har lyckats träffa målet tre gånger på det senaste halvdussinet matcher för Östersund. Därför kan man lugnt säga att han kommer att försöka lägga till sin säsongssiffra av fem mål här igen.