Degerfors vs GIF Sundsvall: Bästa oddsen och matchtipsen

Sundsvall är inne i en katastrofal formsvacka och nu måste laget börja ta poäng för att inte halka efter för mycket.På plats 15 i Allsvenskan ligger just nu Degerfors som samlat ihop tolv poäng efter deras 19 spelade matcher. Med tio poäng befinner sig GIF Sundsvall på plats 16.Vi chansar lite här och hoppas Giffarna tar chansen att knapra in på lagen i nedre delarna av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Degerfors vs GIF Sundsvall i Allsvenskan

 • Degerfors har släppt in på de senaste 19 matcherna
 • Degerfors har släppt in i 23 av de senaste 25 hemmamatcherna
 • Degerfors har inte vunnit 10 av sina senaste 11 matcher
 • I de senaste 4 hemmamatcherna i rad Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
 • GIF Sundsvall har inte vunnit de senaste 15 bortamatcherna i rad
 • GIF Sundsvall har släppt in på de senaste 16 bortamatcherna
 • GIF Sundsvall har förlorat 13 av sina senaste 15 bortamatcher
 • GIF Sundsvall har släppt in på de senaste 11 matcherna
 • GIF Sundsvall har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher
   

Form: Degerfors mot GIF Sundsvall

Degerfors har det svårt för dagen.

Degerfors hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen.Degerfors är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 2-0 mot IFK Norrköping innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Varbergs BoIS FC. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Hammarby besegrade dem med 5-1.

GIF Sundsvall sjunker till en ny låg nivå.

GIF Sundsvall har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 3-0 mot Hammarby, innan Malmö FF besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Helsingborg tog hem en seger med 1-2.

Degerfors vs GIF Sundsvall Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Degerfors med sig 3 poäng därifrån i en 3-2-seger.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Degerfors och GIF Sundsvall för närvarande i två poäng och ett placeringar. Degerfors kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från GIF Sundsvall kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att GIF Sundsvall är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen jobbig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Degerfors och GIF Sundsvall kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Dijan Vukojevic. Han är toppskytt för Degerfors, för närvarande på två mål under hela säsongen.

GIF Sundsvall kommer att hoppas att Pontus Engblom hittar nätet igen. Han står på fem mål den här säsongen och gjorde mål i två av deras 6 senaste matcher.