Djurgården vs Degerfors: Bästa oddsen och matchtipsen

En hemmaseger för Djurgården ser ganska säker ut på måndag mot Degerfors på Tele2 Arena. Formen är bra, så spel på hemmaseger helt klart värt att överväga. Djurgården placerade sig på 3 med 57 poäng förra säsongen, och möter Degerfors som precis lyckades hålla sig ovanför nedflyttningsstrecket.

Våra tips

Statistik och fakta för Djurgården vs Degerfors i Allsvenskan

  • Djurgården har gjort mål i de senaste 13 matcherna i rad
  • Djurgården har inte förlorat 12 av 13 av deras senaste matcher
  • Djurgården har vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
  • Djurgården har släppt inte in i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Degerfors har gjort mål i de senaste 10 matcherna i rad
  • I de senaste 6 matcherna i rad Degerfors har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Degerfors har släppt in i 13 av de senaste 15 bortamatcherna
  • Degerfors har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste matcher
  • Degerfors har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste bortamatcher

 

Form: Djurgården mot Degerfors

Djurgården letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Djurgården som hållit sin nivå. Man lämnar dock försäsongen med en bitter eftersmak då man förlorade sina två sista matcher.

Degerfors visar lovande form

Degerfors hoppas att den goda formen håller i sig. Man har bara tappat fyra poäng under försäsongen och kommer till matchen med en seger i ryggen.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Djurgården kommer att få det första genombrottet.

Djurgården vs Degerfors Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Djurgården med sig 3 poäng därifrån i en 3-2 seger. Djurgården går in i matchen mot Degerfors med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Eftersom det är den första omgången av Allsvenskan har båda lagen ännu inte tagit sina första poäng den här säsongen. Kommer Djurgården att dra nytta av sin hemmaplan och ta alla tre poängen från den här matchen? Gästlaget Degerfors kan lika gärna göra sitt bästa för att börja ta poäng direkt i sin första match för säsongen. På ett eller annat sätt blir det intressant att se dessa två lag slåss om sina första poäng i den här kampanjen.

Skytteligan

Edward Chilufya är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Djurgården kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Degerfors ställa hoppet till Johan Bertilsson att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.