Djurgården vs Elfsborg: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården vs Elfsborg Statistik

  • Djurgården har vann 6 i de senaste 8 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har inte förlorat 10 av sina senaste 12 matcher
  • I de senaste 4 Djurgårdens matcher, var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 4 Djurgårdens matcher i Allsvenskan, var antalet mål under 2.5
  • Djurgården har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 9 av Elfsborgs senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Elfsborg har gjort mål i 13 av de senaste 14 matcherna
  • I 8 av Elfsborgs senaste 9 bortamatcher i Allsvenskan var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Elfsborgs senaste 9 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Elfsborg har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna i Allsvenskan

Djurgården vs Elfsborg H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Djurgården spelade mot Elfsborg. den slutade 0-4 och var en riktigt bra match. Elfsborg hoppas kunna göra en lika bra match mot Djurgården som senast. Just den dagen slaktade Elfsborg stackars Djurgården totalt i en 4-0-seger. Spelbolagen har Elfsborg att vinna den här matchen till bästa odds på 3.85. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcher mellan Elfsborg och Djurgården. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 2.06 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt tre gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Djurgården med ett snitt på 0.9 mål, och där Elfsborg snittade 1.1 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i tre av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här tiden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Elfsborg spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på två.

Djurgården vs Elfsborg Preview

Djurgården form

Djurgården fick med sig sex poäng från de tre senaste matcherna, men de inledde med förlust 0-1 mot Malmö FF. De svarade med att slå GAIS 1-0, och sedan även vinst med 0-2 mot Västerås SK. Djurgården har tagit ett poäng i deras tre matcher mot lag från den övre halvan av Allsvenskan-tabellen. De vann noll av dessa matcher med tre mål mot sex. Djurgården tog bara två segrar på de sex senaste Allsvenskan-matcherna på hemmaplan. I de fyra övriga matcherna spelade man lika två och förlorade två, de gjorde åtta och släppte in åtta mål.

Elfsborg form

Elfsborg ser tillbaka på sina tre senaste matcher med sex poäng insamlat. Mot IFK Norrköping blev det förlust efter 4-2, men de reste sig snabbt och vann mot Sirius i en 2-0-match. De följde upp vinsten med en ny 3-1-seger mot Malmö FF i den senaste matchen. Elfsborg har kämpat sig till ett vinster och tre poäng från sina senste ett matcher mot topp 6-lagen. De gjorde tre i dessa matcher, men släppte även in ett mål.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på tre förluster under den här perioden. Elfsborg vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade fem. Det verkar som vi inte ska förvänta oss mål åt båda håll i det här mötet kommande söndag. Båda lagen göra mål hände endast fyra gånger i de 10 senaste ligamatcherna på hemmaplan för Djurgården. Samma spel hände tre gånger av de 10 senaste bortamatcherna för Elfsborg.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Elfsborg har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Elfsborg har gjort mål i 4 raka möten med Djurgården när man spelat på bortaplan.