Djurgården vs Häcken: Bästa oddsen och matchtipsen

Djurgården vs Häcken Statistik

  • Djurgården har vann de senaste 4 hemma matchernai rad utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann 5 i de senaste 6 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vann de senaste 5 matcherna på rad medan de gjort mer än 2.5 mål
  • Djurgården har vann de senaste 6 matcherna på rad medan de gjort mer än 1.5 mål
  • I 10 av Djurgårdens senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 10 Häckens bortamatcher, var antalet mål över 2.5
  • Häcken har släppt in i 30 av de senaste 32 matcherna
  • Häcken har släppt in på de senaste 16 bortamatcherna
  • Häcken har förlorade de senaste 8 borta matcherna, och totalt antal mål var över 2.5
  • Häcken har förlorade 7 i de senaste 8 borta matcherna och båda lagen göra mål samtidigt

Djurgården vs Häcken H2H

Häcken blev helt knockade när Djurgården tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 4-1-förlusten, som Häcken vann med i matchen innan. Djurgården har generellt sätt lätt mot Häcken, med historisk statistik på 8-0-2 inför kommande möte. Bästa odds på hemmavinst hos spelbolagen är 1.91. Djurgården fick ut mer av Häcken i 8 av de senaste 10 mötena. Djurgården gjorde minst ett mål i 9 av sina 10 senaste matcher i Allsvenskan mot Häcken. Båda lagen hittade nät fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Djurgården och Häcken. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.61.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Djurgården med ett snitt på 1.5 mål, och där Häcken snittade 0.8 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sex gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sju av Djurgården’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.7 gånger i dessa matcher.

Djurgården vs Häcken Preview

Djurgården form

Djurgården har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Sirius i en 2-4-förlust. Kalmar FF visade sig även dom för svåra när de vann med 2-1, innan Djurgården kunde slå tillbaka senast i en 1-4-vinst mot IFK Göteborg. Djurgården tog bara två segrar från sex möjliga Allsvenskan-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i en och förlorade tre, samtidigt som laget gjorde åtta och tappade in elva mål.

Häcken form

Häcken fick utstå en tuff period i sina tre senaste matcher, där man kammat noll. De besegrades med 0-2 av Bayer Leverkusen, efter det vann Qarabag FK med 2-1. Tredje raka förlusten kom sedan mot Mjällby, som vann med 0-1. Häcken tog sig igenom sina sex senaste bortamatcher i Allsvenskan utan seger. Det blev en oavgjord och fem förluster, med tolv insläppta och sex mål framåt.

Nuvarande tabellen i Allsvenskan

Djurgården tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i fyra under den här tiden. Häcken vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i ett och förlorade åtta. Djurgården hindrade besökarna på Tele2 Arena från att göra mål sex gånger av de 10 senaste matcherna. Medan Häcken har kunnat hålla nollan noll av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort mål först i sju matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Häcken endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Båda lagen gjorde mål i 4 raka matcher för Djurgården.

Eftersom Allsvenskan-säsongen precis startat är vi fortfarande lite osäkra på vem som ska bli toppskytt för Djurgården och Häcken den här säsongen. Det finns dock helt klart några intressanta namn på listan med spelare som har bästa formen just nu.