Djurgården vs Malmö FF: Bästa oddsen och matchtipsen

Malmö FF åker till Djurgården kommande måndag för en match iAllsvenskan.

Djurgården är placerade som fyra med 27 poäng efter 15 matcher matcher. Malmö FF håller positionen som två i ligan på 34 poäng. Medan Malmö FF jagar ledningen i Allsvenskan efter att ha plockat 34 poäng på 14 omgångar, släpar Djurgården efter med 27 poäng på 15 rundor, vilket ger dom plats 4 i tabellen.

Både Djurgården och Malmö FF siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande måndag. Djurgården går in i matchen mot Malmö FF i hopp om att vinna lite mark på de sistnämnda i Allsvenskan. Ett positivt resultat kan visa sig vara avgörande för deras kommande utmaningar den här säsongen. En svår match väntar Djurgården på måndag, då de ska försöka befästa sin position bland topplagen i Allsvenskan. Vinna mot Malmö FF kan bli mycket avgörande för resten av säsongen.

Statistik och fakta för Djurgården vs Malmö FF i Allsvenskan

  • Djurgården har gjort mål på de senaste 13 matcherna
  • Djurgården har vann 4 i de senaste 5 hemma matcherna spelat utan att släppa in mål
  • Djurgården har vunnit 10 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • Djurgården har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Djurgården har inte förlorat 11 av sina senaste 12 hemmamatcher
  • Malmö FF har gjort mål i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
  • Malmö FF har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
  • I 10 av Malmö FFs senaste 12 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Malmö FF har inte förlorat 9 av sina senaste 11 bortamatcher
  • Malmö FF har vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher

Djurgården vs Malmö FF Preview

Djurgården form

Djurgården tog sju poäng från sina tre senaste matcher där man inledde med ett 2-2-kryss mot IFK Norrköping. Nästa var en 2-0-seger mot Varbergs BoIS FC, innan IFK Värnamo besegrades i en 1-2-vinst. Djurgården plockade sju poäng på sina senaste fem matcher mot lag från topp 6. De tog två vinster, med sex mål gjorda och släppt in åtta. Djurgården har varit i stark form på Tele2 Arena, där man vunnit fem av sina sex senaste Allsvenskan-matcher. De fortsatte vara obesegrade efter ytterligare ett oavgjort resultat. Totalt gjorde man elva mål och släppte in tre.

Malmö FF form

Trots att Malmö FF förlorade sin senaste match har resultaten fortfarande varit acceptabla. De började med en seger mot IFK Värnamo med 1-3, följt av en vinst mot Sirius med 3-0. Tyvärr tog den vinnande trenden slut mot Mjällby, som vann med 1-2. Från sina fyra senaste matcher mot lag från topp 6 tog Malmö FF sju poäng och två segrar. De släppte in fem mål samtidigt som man gjorde fyra. Malmö FF har varit enastående på resande fot med fem segrar på de sex senaste bortamatcherna i Allsvenskan. Utöver vinsterna blev det en förlust och 13 mål framåt samt fem insläppta.

Djurgården vs Malmö FF H2H

Senast lagen mötte varandra gick Djurgården av planen som 2-3-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på måndag. Djurgården har varit något mer framgångrika än Malmö FF under de senaste mötena. Med en fördel på 6-2-2 inför kommande match har spel på Djurgården visats sig vara den mest lönsamma vägen att gå. Spelbolagens bästa odds för en hemmaseger ligger på 2.85. Malmö FF tog endast en seger från 8 möjliga försök mot Djurgården. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Allsvenskan-matcherna mellan Djurgården och Malmö FF. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Djurgården och Malmö FF. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.50.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Djurgården gjorde i snitt 1.9 mål, medan Malmö FF snittade 0.9 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i fyra av Djurgården’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.8 mål under den här perioden. Över 2.5 mål gjordes i åtta av de senaste 10 matcherna som Malmö FF spelade i samtliga tävlingar inräknat, och de lyckades hålla ett målsnitt på 2.4.

Tabellställningar i Allsvenskan

Djurgården tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade två gånger. De fick utstå förlust i ett under den här tiden. Malmö FF vann sju av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade ett. Djurgården lyckades öppna målskyttet i inte mindre än sju av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Malmö FF har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sex av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Djurgården har gjort första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Malmö FF gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Djurgården har gjort mål i 5 raka ligamatcher mot Malmö FF.

Det är svårt att inte titta på Oliver Berg när man letar efter en skytt. Han verkar vara på en stark svit och har träffat målet tre gånger för Djurgården på sina sex senaste matcher. Hans säsongssaldo är för närvarande tre mål.

Vi tar en titt på gästerna nu. fem har lyckats träffa målet fem gånger på det senaste halvdussinet matcher för Malmö FF. Därför kan man lugnt säga att han kommer att försöka lägga till sin säsongssiffra av nio mål här igen.